Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi lesz a terveitek az Orok...

Mi lesz a terveitek az Orok eletben?

Figyelt kérdés
Nekem az Isten Fiat meg ismerni utana a Teremto Atyat az Angyalokat beszelgetni veluk beszelgetni Jezussal meg nezni az elet vizet esetleg jatszani benne :) enni az orok elet fajarol jatszani az allatokkal remelven hogy a hazi kutyaim is ott lesznek es a szeretteim megismerni az elhunyt kis testveremet aki meghalt csecsemo korban sajnos kivancsi vagyok ra biztos jo baratok leszunk :) es jarni a vilag egyetemben Jezus utba igazitasa altal vagy vele egyutt :) beszelgetni az Atyaval pihenni szorakozni segiteni feladatod vegezni ennyi :)
2017. jan. 2. 22:39
1 2
 1/11 anonim válasza:
Pihenni a földben...
2017. jan. 2. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Ki fogom számolni papíron a pí utolsó számjegyét.
2017. jan. 2. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, és amikor ezt mindet már halálosan eluntad, egymilliárdszor egymás után, akkor mihez fogsz kezdeni?
2017. jan. 2. 23:27
 4/11 Pietrosol ***** válasza:
82%

Szia!

Félig-meddig öntudatlan kérdés. Öröklétben olyan dolgokon gondolkodni, amelyek az időben mennek végbe?

2017. jan. 2. 23:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Játszani fogok.
2017. jan. 2. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:
44%

Sajnos nem mindenben értek egyet veled, mert Jézust közvetlenül senki nem fogja látni, mivel a földre nem valószínű, hogy újra lejön.

Az örök élet pedig a Földön lesz, nem az égben.

Isten szava leírja, hogy új könyvek nyittatnak, vagy is ott már nem a Bibliában leírtak lesznek a mérvadók, hiszen minden beteljesedik addigra, amit a Biblia tartalmaz.

Magam is nagyon szeretem az állatokat, és ha a Teremtő méltónak talál, és ott lehetek az új rendben, akkor Én pl, nagyon szeretnék delfinekkel úszkálni, kutyákat, lovakat stb tartani.

Szeretnék megtanulni tehenet fejni, s olyan dolgokat, amiket most nem lehet végezni főleg városban.

Magam is nagyon várom a feltámadást, hiszen nekem is haltak meg szerettei, édesanyám, és édesapám, nagyon fiatalon, de a nagymamáim is, az anyai nagypapámat nem is ismertem, mert hét évvel a halála után születtem.

egyébként nem fog ott senki soha unatkozni, mert mindig lesz mit csinálni. :)

2017. jan. 3. 08:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Én szeretek improvizálni,s így nem ér meglepetés,hogy mihez kezdjek.
2017. jan. 3. 09:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Szeretteimmel lenni.
2017. jan. 3. 13:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Jatszani, netezni, csajozni, ilyesmik. Lehet inditok egy vallalkozast is, amugy eleg unalmas lenne.
2017. jan. 3. 22:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Istennel és a szeretteimmel lenni. játszani.

idegen bolygók lakóival ismerkedni, új barátokat szerezni. csillagokat nézni. bolygókat tervezni, kitanulni az építészet szakmát, megtanulni énekelni, hangszeren játszani, biológia, matematika. kertészet,

könyvtárba (Isten archivumába) járni és sok mindent megérteni az emberiséggel, világegyetemmel kapcsolatban.

társasozni, filmeket nézni, készíteni.

Istentiszteletre járni. vendégségeket rendezni.

beszélgetni.

megtanulni mély vízben úszni.

gyerekekkel lenni...

nem hiszem h lehet ott unatkozni... :)

2017. jan. 4. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!