Mi lesz a terveitek az Orok eletben?

Szia!
Félig-meddig öntudatlan kérdés. Öröklétben olyan dolgokon gondolkodni, amelyek az időben mennek végbe?

Sajnos nem mindenben értek egyet veled, mert Jézust közvetlenül senki nem fogja látni, mivel a földre nem valószínű, hogy újra lejön.
Az örök élet pedig a Földön lesz, nem az égben.
Isten szava leírja, hogy új könyvek nyittatnak, vagy is ott már nem a Bibliában leírtak lesznek a mérvadók, hiszen minden beteljesedik addigra, amit a Biblia tartalmaz.
Magam is nagyon szeretem az állatokat, és ha a Teremtő méltónak talál, és ott lehetek az új rendben, akkor Én pl, nagyon szeretnék delfinekkel úszkálni, kutyákat, lovakat stb tartani.
Szeretnék megtanulni tehenet fejni, s olyan dolgokat, amiket most nem lehet végezni főleg városban.
Magam is nagyon várom a feltámadást, hiszen nekem is haltak meg szerettei, édesanyám, és édesapám, nagyon fiatalon, de a nagymamáim is, az anyai nagypapámat nem is ismertem, mert hét évvel a halála után születtem.
egyébként nem fog ott senki soha unatkozni, mert mindig lesz mit csinálni. :)

Istennel és a szeretteimmel lenni. játszani.
idegen bolygók lakóival ismerkedni, új barátokat szerezni. csillagokat nézni. bolygókat tervezni, kitanulni az építészet szakmát, megtanulni énekelni, hangszeren játszani, biológia, matematika. kertészet,
könyvtárba (Isten archivumába) járni és sok mindent megérteni az emberiséggel, világegyetemmel kapcsolatban.
társasozni, filmeket nézni, készíteni.
Istentiszteletre járni. vendégségeket rendezni.
beszélgetni.
megtanulni mély vízben úszni.
gyerekekkel lenni...
nem hiszem h lehet ott unatkozni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!