Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Szentszellemmel ki beszélget...

A Szentszellemmel ki beszélgetett és mikor?

Figyelt kérdés

2017. jan. 1. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Bárki, aki megtért:

Luk 12:12 Mert a Szent Lélek azon órában megtanít titeket, mit kell mondanotok.

Ján 14:26 Ama vigasztaló pedig, a Szent Lélek, akit az én nevemben küld az Atya, az mindenre megtanít majd titeket, és eszetekbe juttatja mindazokat, amiket mondottam nektek.

1Ján 2:27 És az a kenet, amelyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és [így] nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem amint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz [is] az és nem hazugság, és amiként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.

2017. jan. 1. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Senki, a fentebb írt részek nem párbeszédet sejtetnek.
2017. jan. 1. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Isten bárkinek ad a szelleméből, ha hittel kéri.

De a szellem nem élőlény akivel beszélgetsz, hanem Istennek az a képessége amit sok mindenre használ. Többet között eszedbe juttat dolgokat, illetve olyan képességeket is ad, mely segítségedre van különböző helyzetekben.

2017. jan. 1. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki, aki túlzásba vitte az LSD-t.
2017. jan. 1. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Előszöris a kommunikációnak egyik formája,a beszéd,de ezen túl,a megérzés,a telepátia,szemek,arc,testünk tagjai is végeznek kommunikációt.

Amikor én kommunikálok beszéddel Isten számunkra elkülönített Szellemiségéhez,Ő válaszolhat hallható hangon saját maga,vagy közvetítő emberen keresztül(egy bibliai esetben egy szamáron keresztül),vagy szellemiségünk megérintése,ihlete eszközével,netán a természet hangján.

Ezt a kommunikációt tudatlanok,skizofrén,beteges jelenségnek is gondolják,azonban annak tárgyát,realitását a tények igazolhatják,és minősítik.

Az Isten Lelkével való kommunikáció bármely formája,az ember örömét hozza akkor is,ha az első pillanatban félelmet kelt az.

2017. jan. 2. 01:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ketteske drága, ezek az igék arról szólnak, hogy nem pár emberé, hanem bárkié, aki megtér. Persze ehhez ismerni kellene a Bibliát.
2017. jan. 2. 05:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Minden karizmatikus gyülekezet váltig állítja, hogy őket a szent szellem irányítja, tanítja, és formálja. És ezek a gyülekezetek egy rahedli dolgot teljesen másképp értelmeznek, tanítanak, gyakorolnak. Na, szerintem vagy egy kivételével mindegyik téved, vagy az összes. Vagy egy kivételével mindegyik hazudik, vagy az összes.
2017. jan. 2. 07:59
 8/8 anonim ***** válasza:

"Bárki, aki megtért:

Luk 12:12 Mert a Szent Lélek azon órában megtanít titeket, mit kell mondanotok."

Egyeske, bár nem én vagyok a "ketteske" de ezt idézve már egyértelmű, hogy pont te vagy aki dobálózik idézetekkel, csak épp azok nem arról szólnak. Ez arra szól, ahogy bíró előtt kell ártatlanul Jézus nevében megvédeni magát a tanítványnak, és nem arról, hogy "bárki aki megtér".

11. Mikor pedig a zsinagógákba visznek benneteket, és a fejedelmek és hatalmasságok elé, ne aggodalmaskodjatok, mimódon vagy mit szóljatok védelmetekre, vagy mit mondjatok;

12. Mert a Szent Lélek azon órában megtanít titeket, mit kell mondanotok.

2017. jan. 2. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!