Én nem vagyok egy vallás hívője sem, mivel a vallások csak megosztják az embereket, ez gátol a harmóniában élésünkben (persze nem azt mondom hogyha 1 vallás lenne akkor tökéletes lenne, de egy kicsit közelebb vinne a békéhez), viszont hívő vagyok, és kizárólag szeretetből vagyok az, hívő alatt értem azt hogy nem materialista vagyok.
2016. dec. 29. 15:03
2/6 anonim válasza:
Félelemből nem lehet valaki vallásos. Igaz, hogy negyven (máshol hetven) évig ezt szajkózta a "tudományos marxizmus-leninizmus", és sokan még a mai napig bedőlnek neki, de ez akkor is baromság. Egész egyszerűen ellent mond a hit és a (hit-)vallás definíciójának.
2016. dec. 29. 15:50
3/6 anonim válasza:
# 1
"Én nem vagyok egy vallás hívője sem, mivel a vallások csak megosztják az embereket, ez gátol a harmóniában élésünkben"
Észre sem veszed, hogy pont te vagy az, aki megosztó kijelentést teszel, és fölöslegesen fokozod a feszültséget?
Persze, hogy nem.
2016. dec. 29. 15:52
4/6 anonim válasza:
3. Miért is teszek megosztó kijelentést? Ez tény hogy a vallások megosztják az emberiséget, ebben mi a feszültség fokozás? Talán cáfolod ezt?
2016. dec. 29. 15:54
5/6 anonim válasza:
Vagy az nem tetszik hogy nem veszek részt a megosztásban és nem skatulyázom be magam sehova?
2016. dec. 29. 15:55
6/6 anonim válasza:
Szia!
"Mert nem félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak lelkét." (2Tim. 1:7)
"A szeretetben nincsen félelem, sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: aki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben." (1Jn. 4:18)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!