Gáz, ha újra elkezdek templomba járni?
Figyelt kérdés
Párom családjával voltam és élveztem. 14 évesen mentem utoljára meg tavaly karácsonykor és idén..a baj csak az, hogy nem tudom, hogy hiszek e még Istenben, de nagyon foglalkoztat a téma főleg mióta terhes vagyok és a gyerekemet is szeretném úgy nevelni, hogy vasárnap templom, utána családi ebéd.. és gyónni és áldozni is szeretnék szülés előtt..miért van ez? Szombaton is el akarok menni templomba holott mindenki a bulit tervezi estére aki velem egykorúaan fiatal. Álszentség v változott a felfogásom?2016. dec. 29. 08:06
1/8 anonim válasza:
Változott a felfogásod ;). Templomba bárki járhat!
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, szerintem változott a felfogásod és ennyi :)
4/8 anonim válasza:
Mitől lenne gáz? Egyébként sok plébánián működik pl. baba-mama klub és lehet csatlakozni bátran hetente összegyűlnek, beszélgetnek. Érdemes közösséghez kapcsolódni, mert az erősíti a hitet.
5/8 anonim válasza:
Isten létezik Ádám, csak te nem ismered. A szád pedig mocskos. Nem fog senki komolyabban venni, csak mert káromkodsz.
Kérdező: azért, mert hív. Én is éreztem már ezt.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Nem gáz. Inkább áldás, és öröm forrása.
Isten áldja meg a döntésedet és életedet!
Üdv. Péter
7/8 anonim válasza:
Ez soha nem gáz, Isten mindenkit szívesen visszafogad. Tudod, a tékozló fiú, meg az elveszett bárány története. :)
8/8 anonim válasza:
Nem gáz, már miért lenne az?
Ha nem tudod, hiszel-e Istenben, de foglalkoztat a téma, akkor pont a templomban (vagy valamilyen más templomi rendezvényen, pl. ahogyan korábban írták, baba-mama körön) kaphatsz választ a kérdéseidre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!