Hogy boldogulsz? Mitől várod boldogulásod?
Minden ember boldogságra vágyik,s azt munkálja egész életében.
Az emberek zöme 5 dologtól várja boldogulását:Egészségtől,pénztől,hatalomtól(önmaga,és mások felettitől),tudástól,illetve emberi kapcsolataitól.
Számodra melyek a legfontosabb szempontok,feltételek?
Szia
Az Istennel ápolt kapcsolatomtól várom a goldogulásomat. Ha Istennel közeli, jó kapcsolatban vagyok, megáldja az életemet - ezt ígéri.
Példabeszédek 10:22
"Jehova áldása az, ami gazdaggá tesz, és ő nem ad ahhoz fájdalmat."
Nem számit semmi, csak élni kell :)
Nem tudom kifejezni, nincs hozzá erőm. De egy Buddha azt szereti, ha zenélnek neki. A zene átszűrődik a gondolatokba, és ha jó a zene, akkor minden rendbe van vele. A legnagyobb érzés az, ha minden rendben van, mert akkor erősebb vagy mindennél. Törekedj erre, vagyis törd magad, főleg amig tart. El fog tűnni az egész, elpárolog, elfelejtődik, elmegy a kedv, elhal de mindig visszatér, az övé. Amikor melózik, akkor nehezebben elérhető.
A Buddhának azért ilyen jó, mert védett. Ő minden szinten teljesen, kifacsarva, sok sikon túl védett, végigjárta már az utat. A bajok akkor kezdődnek amikor a végéhez érsz, mert muszáj cselekedned de az hibás lesz. A Buddha viszont megbocsájtja úgyis, csak egy ideig kell várni. De a fenyegetés addig megtörténik, és olyan rossz hogy elfelejted teljesen milyen volt. De mégis muszáj figyelned rá, emlékszel, de emiatt korlátozza az életedet, hisz a régi, differens dolgok nem fognak érdekelni. Imádkozhatsz a bajban, de nem fog látható segitséget hozni. Az ihletettség pedig kiszámithatatlan, de igyekszik adni.
Zűrös az egész és még nagyon hosszú, reméljük, sikerülni fog, felfoghatatlanul nagy (nekem is, vagyis a tudatalatti számol de a mintázatot pl látni, kép-villanásokat, az összes álmod olyan stb). Mindenki védi. Nagy és hatalmas az, és teremt magának még uralkodónőt is, ha kell, betud menni egy fekete lyukba is... a legmagasabb dolgokan könnyedén megszerezheti
szoval ilyesmik, kellemes karácsonyt xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!