Én azért jártam, mert féltem a pokoltól. Amúgy szívem mélyén utáltam az istent mint a szaŕt de erre még gondolni sem mertem akkor mert nehogy az úr megbüntessen.
Így utólag csak annyit mondok, fucķ you holy spirit.
2019. szept. 17. 13:07
12/21 anonim válasza:
Utolsó, azóta nem félsz a pokoltól? Szerintem jobban tennéd..
Viszont elsődlegesen a megközelítésed volt rossz Istenhez. Ő egy szerető és törődő Isten. Ezért is kell hozzá szeretettel járulni és nem félelemmel ,mert ő már sokkal előbb szeretett téged.
2019. szept. 17. 21:20
13/21 anonim válasza:
"Jobban tennéd" (...). Nem tenném jobban.
Nem érdekel hogy mi volt rossz, megtagadom azt a pokollal fenyegetőző degenerált istent, meg az ő sátáni szellemét.
2019. szept. 17. 23:01
14/21 anonim válasza:
Szabad akaratod van erre. Viszont egy valamit ne feledj. Senki nem fenyeget téged semmivel ,csak vannak különböző választási alternatívaid ,amiknek más a kimenetuk.
2019. szept. 17. 23:07
15/21 anonim válasza:
A burkolt, komcsi stílusú fenyegetésre is immunis vagyok.
2019. szept. 17. 23:16
16/21 anonim válasza:
Jó ha az ember immunis a fenyegetésre, én magam is az vagyok. :) Ugyanakkor ha jól tudom a normális emberek a tűzet is egyfajta áldásként élik meg és nem fenyegetésként,mivel be lehet vele gyújtani, főzni lehet vele, elég sok elektromos eszköz is használ tüzet. Emellett viszont fel is égetheti a lakásod ha rosszul bánsz vele, rosszabb esetbe saját magadat is. És az a szép dolog benne, hogy általában te döntöd el ,hogy milyen kimenetelre lehessen számítani a tűz használatából ,mint azt ,hogy mire lehessen számítani a világ "használatakor".
2019. szept. 17. 23:42
17/21 anonim válasza:
Oké akkor mondom egyértemlűbben: mondjuk együtt vagyok valakivel. Azt mondja ez a valami, hogy ezért elkárhozok. Én meg megtagadom azt a valamit.
2019. szept. 17. 23:52
18/21 anonim válasza:
De ez a valaki nem ezt fogja mondani ,hanem valami olyasmit ,hogy : "Mint ahogyan az anyagi világban is vannak törvényszerűségek ,amiket nem lehet megerőszakolni ,úgy a szellemi világban is. Ahogy a kő leesik az égből ha feldobod ,úgy az az ember is elkárhozik ,aki nem tér meg és nem keresztelkedik meg a Jézus Krisztus nevében".
Isten nem akarja ,hogy bárki elkárhozzon, ő nem úgy hívja magához az embereket ,hogy megfenyegeti őket. Neki semmi haszna nincs abból ,ha te megtérsz. Ő szeretetből hív téged a megtérésre, hogy ne kárhozz el, mert Ő nem ezt akarja. Te pedig ezt a nagyszerű lehetőséget veted meg..
2019. szept. 18. 02:12
19/21 anonim válasza:
Ez valami egészen képmutató hazugság.
2019. szept. 18. 05:56
20/21 anonim válasza:
Sajnálom ,hogy így gondolod. Én azt tanácsolom ,hogy próbáld meg vissza szorítani ezeket a gondolatokat az elmédben és próbálj a reál szférában gondolkodni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!