A vezető testület tagjai is járnak házról házra?
Igen
Én is járok(mint mind a több mint 8 millióan), rólunk nem kérsz bizonyítékot, mert mindenütt találkozhatsz velünk az utcákon. Velük is(vezető testület tagjai), találkoznak az emberek, azok, akik a környékükön, a közelségükben élnek.
Nincsen olyan tanú, aki ne hírdetné Isten Királyságát. Ha nem tenné, nem lehetne Jehova tanújának hívni. A közöttünk lévő szereteten kívűl ez a második azonosító jelünk. Tudod, Máté 28:19,20 és a Máté 24:14
forrás:
jw.org honlap, Broadcasting
István35! :D
Nálad a pont! :D
És szerintem nagyon is igazat írtál!
Tévedés,
a vezető testület tagjai is szolgálnak az utcán köztereken.
Nekik kell a legjobban példát mutatni ebben.
Kedves Kérdező ezeknek nincs forrásuk, mert ha lett volna akkor már rég itt villognának vele a gyakorin, hogy mennyire büszkék a csóró vezető testületükre.
De nincs mert soha sehol nem láttam és nem olvastam arról, hogy azok a kényelmes vénemberek az arany rolexeikkel kint állnának az utca sarkán hirdetve a saját hazugságaikat.
Nem, nekik nincs idejük "dolgozni" , ők azon törik a fejüket, hogy mi legyen a következő hónap "megvilágosodása".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!