20.
Elnézést mindazoktol akik nem alkalmaztá a paráznaság semmi formáját,de ez az elnézés nem tartozik azokra akik megtették a pedofil büncselekményt és éretlen gyermekeket őrűletbe hajtották.Egy vallást sem mentek fel ez alul még az enyémet sem,sőt ott kezdődik a ellenszenvem.Én 1982-től mindent tudok a hozzám közeli gyülekezetből.
Nem mondom miért vagyok biztos ebben.
De ha 2 Tanu tanúskodik a tényről vagy ö a bünös beismeri ott mentség nincs.
De én rád hiába mondok ilyen rágalmakat ha nincs tanum vagy te nem vallod be.Az egyik nem irásszerinti,a másik hamis vád.
A Tanukra jol tudod mennyi hamis vád van,mivel nem valják azt mint ők.
A Tanuk sem tökéletesek,éppen ezért van az,hogy nagyobb az elenőrzés mint egyebütt.Elsősorban azért lett Tanu mert minden téren szorgalmat akar gyakorolni maga és a gyülekezet fölött még akkor is ha semmi kinevezése nincs.
Nem akarom megszolni a körülöttem lévő vallásokat de lágymelegek.A nagy tömeg nagyrésze tartozni akar valahova,kevesen vannak akik tevékenyek.
Nem akarok senkit vádolni mert mindenki magának áll vagy esik és még nem is akarok senkit sértegetni.
Csak annyit tudok kevés a bibliai ismeretük de azért ragaszkodnak a vallásukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!