Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki segítene nekem abban,...

Valaki segítene nekem abban, hogy milyen szent (női) nevet adjak magamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Nemsokára lesz a bérmálkozásom,és már nevet kellene választani. Én egyelőre még nem tudom,melyiket válasszam. Ebben szeretnék tőletek segítséget kérni. Nagyon tetszik ugyanis a Viktória név,de nem tudom az szent-e? Vagy már tippeket is adhattok,várom majd a válaszokat. :)

Egyébként rákerestem erre a neten is,de értelmes válaszokat nem nagyon találtam. Ezért fordultam hozzátok. :)

De légyszives csak normális válaszokat, a bunkók kíméljenek.

Köszönöm előre is.

2010. máj. 1. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Rita
2010. máj. 1. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Gugli első találta. Felénk úgy szokás, hogy a bérmaszülő nevét választják.

2010. máj. 1. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk nem lehetett választani.A bérmaszülő nevét kapta mindenki aki bérmálkozott. Tuti, hogy te választhatsz?
2010. máj. 1. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Erzsébet, Anna, Rozália, Ilona, Terézia, Borbála, Ágnes, Katalin, Krisztina, Klára, Júlia, Veronika, Mária, Judit, Emerentia.
2010. máj. 1. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is lehet választani! 23/L
2010. máj. 1. 13:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen tuti,hogy én választhatok. :) Nálunk aki akarja választhatja a bérma szülő nevét,(de nekem az nem tetszik) és lehet mást is.
2010. máj. 1. 13:52
 7/7 A kérdező kommentje:

13:34!

köszi szépen! :)

2010. máj. 1. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!