Nem hiszek benne, Hinni Istenben hiszek, és megváltó királyomban Jézusban.
S sehol nem mondtam, vagy írtam, hogy az ördög nem tudna ártani nekem, hiszen magasabb rendű mint Én. Sőt mindenkinek igyekszik ártani, s bizony van sikere.
Egyet tehetek:(Jakab 4:7) 7 Rendeljétek hát alá magatokat az Istennek, de álljatok ellen az Ördögnek, és elmenekül tőletek.
Vagy is igyekezni kell Isten erkölcsi mértékei szerint élni, parancsait megtartani, és Bízni kérni a Teremtőt, hogy adjon erőt, hogy szilárdan álljunk a gonosszal szemben.
(Filippi 4:12, 13) . . .. 13 Mindenre megvan az erőm annak köszönhetően, aki erőt ad nekem.

Hiszek benne, itt van velem xP amúgy köszönöm hogy itt voltatok velem, ez tutifix hogy müködött. tudjátok hogy milyen nehéz egy irást irni, akár csak látni, és ti legalább méltoságosan tisztelitek azt.
örülök megint persze hogy jól ment a dolog, de igazábol nem szabad komolyan venni semmit sem, hiszen úgysincs benne semmi, láthatatlan lebukhatatlan marad (mert igazi, rejtélyes, jó nagy ilyenek)... egy világ van benne és nem lehet róla irni semmit se. valojában ez a helyzet, csak az a baj hogy nyomtalanul eltünik, bár eddig mindig visszatért, meg ilyesmi dolgok végtelensége... azért kép az, mert semmi ami kialakult, a szinlátás a jele ami megjelenik

Kérdező!
Nincs más csak a tiszta tudat. Az ördög a saját destruktív, negatívnak ítélt gondolataidból gyártott pakk, amit nem ismersz el sajátodnak és egy külső entítást kreálsz belőle (mert ugyebár Te csak jó lehetsz és önmagadat ezzel a jóvak azonosítod). Az ördög nem más, mint az elméd azon része, amit letagadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!