Igen hiszem, illetve tudom, hogy létezik.
ellenben az emberiség világa nem ilyen siralmas lenne.
Andrei nem is azt kérdeztem, hogy az ő oldalán állsz e, hanem csupán csak annyit kérdeztem, hogy hiszel e benne. :)
De egyébként a válaszod szerintem helyes.
Pietroszol! :)
Nem lep meg a válaszod.
De ha már írtál akkor nincs mit.
Szia! :)
Liwing nem azt kérdeztem, hogy "hiszed" e, hanem azt,hogy hiszel e benne!?
Tudod a kettő nem ugyan az, nem ugyanaz, hogy hiszem, hogy van valami, vagy hiszek is abban a valamiben.:)
Ugye hiszed, hogy vannak mesék, mesefilmek de nem hiszel bennük, nos majdnem ugyan ez a helyzet az ördög esetében is csak el hiszed, hogy létezik de nem vagy teljesen tisztában azzal, hogy mit is tehet ő valójában mert nem hiszel benne,
Tévednék? :)
Elfogadod létezését, de annyira biztos talajon érzed magad, hogy kizártnak tartod azt a lehetőséget, hogy árthat neked, és ez nagy hiba!
Sokan esnek abba a tévedésbe, hogy a mi fizika síkunkon próbálnak helytállni és ellenállni az ördögnek, és talán az ördög is pont ezt akarja;
"hidd csak azt,hogy az ami múló biztonságban van, mert akkor a lelked az enyém"
De az apostol figyelmeztető szavairól legtöbb esetben mindannyian megfeledkezünk sajnos;
Ef 6:11-12
Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben.
Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.
Te lehet, hogy hiszed, hogy létezik én viszont megtanultam hinni is benne.
#4 :) ördögöt,sátánt,lucifert,baált,mamont, légiót...
van pár neve. :)
Lucy :)
Azt hiszed, hogy vicces vagy igaz?
Szerintem ő "evett" meg téged csak még nem tudod.
De ha mégis megettél egyet, ne aggódj van még pár darab belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!