Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy van ez? Találtam az...

Hogy van ez? Találtam az ÚVF-ban egy részt amit nem értek! (a többi lent)

Figyelt kérdés

Héberek1:7 Ezenkívül az angyalokról ezt mondja: „És angyalait szellemekké teszi, és nyilvános szolgáit tűznek lángjává.”

Hogyan teheti szellemekké az angyalokat? Hiszen azok már szellemek, nem anyagi testük van, mint az embernek.

Megnéztem több fordításban is!

Károli így fordítja: Zsidók 1:7 És az angyalokról ezt mondja: Angyalait szelekké teszi, és szolgáit tűz lángjává.

Csia pedig így: Zsidók 1:7 Az angyalokra ezt mondja: "Angyalait szelekké és szolgálattevőit tűzlánggá teszi."

Miért szellemekké?

2016. nov. 29. 19:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
53%
Balinhun remekül kiválogatta az egyértelmű igéket, amelyek bizonyságok afelől, ahogyan tekinteni kell a Bibliára, és afelől is, ahogyan vannak akik eltorzítják, engem például kifejezetten érdekelne egy tanúnak a válasza Balinhun írására, hiszen egyértelmű bizonyítékokat írt le, melyeket elolvasván, bizony be kellene látni az eddigi tévedéseket, és egy új gyülekezet felé venni az irányt, vajon az igazság győzhet az elfogultsággal szemben?
2016. nov. 30. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!