Miért tesznek fel a jehova tanúi mostanában egyre több provokáló kérdést?
És az az érdekes, hogy bármikor jön egy új, az mindig ugyanolyan fellengzős stílusban írja az írnivalóját, süt belőle a felsőbbrendűség éreztetése, az, hogy csak ő tudja a tutit és mindenki más téved. E mellett pedig olyan életunt, lehangolt módon ír, hogy az ember legszívesebben a kardjába dőlne tőle.
És még ők hirdetik, hogy az embernek van szabad akarata, az Isten nem robotokat teremtett. Pedig amelyik idejön, mind tökugyanolyan, pont mintha robotok lennének.
Tévedés.
Én soha nem teszek, fel kérdéseket, és nem is értek ezzel egyet.
S nem provokálok senkit, ha annak veszi az, az Ő baja.
S nem pocskondiázok senkit, hogy nem értek egyet valamivel attól még nem bántok senkit.
"gyűlölet keltő"
Nem vagyok gyűlölet keltő, az a gyűlölet keltés aki alapból megvet azért hogy Tanú vagyok és ennek megfelelően kezeli az írásaimat, és úgy akarja bemutatni, hogy utálatos vagyok.
Ez azért sem így van, mert maga az alap természetem, egy vidám, optimista, sokszor infantilis, minden emberrel közvetlen, és segítőkész természetem van.
Még a hajléktalanok is, akiket közvetlen ismerek, jól érzik magukat a társaságomban.
a szavaim mindössze észrevételeket, vagy egyet nem értést tartalmaznak, minden harag, vagy gorombaság, távol áll tőlem.
Pedig lenne okom vissza vágni mikor koromhoz és emberségemhez mérten, egyes magukat Jézus követőinek vallók, olyan szavakkal "tisztelnek" meg, hogy csak lesek, és az Én szótáramban nem létezik ilyesmi.
mélyen sajnálom ha így gondolkodsz erről.
S ami számomra is meglepő, hogy 18%-ról indultam nem rég, és valamiért, most 22%-on állok.
Talán azért mert gyűlölet keltő vagyok?
Robotok"
Nem robotok, hanem egységesek ebben
Sokan nem úgy fogadják el Jézust,ahogy kéne.Beszélnek róla,de nem szeretik.Effektíve olyanról beszélnek,amiben nem hisznek.Na most egy ember,hogy akar olyan dolgot az emberek elé vinni,amibe ő maga sem hisz?
Mint tudjuk a szeretet nem erőszakos,nem kérkedik,nem fuvalkodik fel! Tehát azt tudom csak mondani:"gyümölcseikről ismeritek meg őket"Ki is,aki Jézussal jár,és ki az ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!