SSzia
Ott már senki, de itt a földön ajjjaj :-(
Roma.6:23."Mert a bűn zsoldja a halál,az ajándék pedig,amelyet az Isten ad,örök élet Krisztus Jézus,a mi Urunk által".
Roma.6:7.Aki meghalt,azt felmentették a bűn alól".
Ezékiel.18:4."Amely lélek vétkezik,az fog meghalni"
Ezeknek a biblia verseknek a fényében láthatjuk,hogy az ember a haalálával a bünét kifizette.
És éppen elég az,hogy meghal nem pedig még egy nemlétező test vagy lélek kinoztatik.Hiszen Ezékiel az Ezékiel 18:4 tisztán tanúskodik "amely lélek vétkezik meghal".Ha meghal valami az nem kinoztatik.
Pál pedig a fentiekben Roma 6:7 és a Roma 6:23 ban "az ember a halálával a bünét kifizette.
Továbbá nincs ember bünnélkül akkor mindenki kinoztatik:Hiszen David azt mondta bűnben melengetett az én anyám"Hszen Jézus azért jött mindenkiért,hogy Mindenkit megváltson az öröklött bűntől.
9#."Én Inkább hiszek a biblia telyességgében"Akkor onan érvelj a fentnevezett biblia versek ellen,mert a Biblia az igaz bíró és nem az emberi északarat ami a halálával megszünik de a Biblia az Isten szava örökre fennmarad.
Különben nekem nem a személyeskedés a lényeg hanem az Isten szavának a tiszta megvédése.
Elfogadok minden biblia verset amivel megcáfolod az állításomat,de személyeskedésbe nem akarok belemenni,mert az a Sátán fegyvere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!