Valaki pedig írta, hogy egy tanú csaj a családjával szokott horrorokat nézni. Lehet, pont te írtad, kérdező, egy másik kérdésednél.
2016. nov. 19. 00:19
13/19 anonim válasza:
"bizony azt már soha nem fogja kitörölni....."
Akkor ezek szerint nincs értelme megbocsátani senkinek semmilyen bűnt, mert azt már soha nem fogja kitörölni az elméjéből. Amit Isten megtisztít, az tisztátalan marad, Jézus földi szenvedése pedig teljesen hiábavaló volt.
2016. nov. 19. 02:35
14/19 Molyember válasza:
A Biblia már önmagában elég horrorisztikus. Ha pedig valaki szétnéz a világban, beláthatja, hogy ezt a borzalmat egy átlagos horrorfilm meg sem közelíti.
2016. nov. 19. 06:49
15/19 Pietrosol válasza:
Szia!
Folyton azt nézik. Jehova tanúi Sátánnak kiadott borzalomnak tekintik a világot.
2016. nov. 19. 13:03
16/19 anonim válasza:
A szüleim és az egyik testvérem JT-k és egy ideig nekem is járnom kellett velük a gyülekezetbe. Na ott hallottam már olyan előadást, amiben az előadó negatívan beszélt a Harry Potterről, A gyűrűk uráról, de nálam mondjuk ott főtt le a kávé, amikor még Jancsi és Juliska meséjét is felhozta, mint erőszakos példát. Ennek fényében szerinted horrort nézhetnek? :D
2016. nov. 20. 01:54
17/19 anonim válasza:
Láttttyátokkk megmondtammm :D
2016. nov. 20. 10:55
18/19 anonim válasza:
10-es válaszolóval értek egyet....
Eltorzult itt már a vallástól kezdve minden
2016. nov. 22. 13:26
19/19 anonim válasza:
Tegnap a Youtuben láttam egy horrorfilmet, komolyan a jehovatanúk jutottak eszembe róla xD egy világvégeváró, elvakult szekta tagjai hajkurászták a főhősöket a metróalagútban, hogy megmentsék a lelküket, ami azt jelentette, hogy egy keresztnek álcázott tőrrel meg akarták ölni őket. Mire jöttek a szörnyek, magukat is megmérgezték.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!