Baptisták ti mièrt nem fogadjátok el a mi Atyánkat (Szent Atyánkat)?
Figyelt kérdés
#baptista #Szent Atyánk.
2016. nov. 18. 08:50
2/11 anonim válasza:
Náluk az Atya harmadrangú,azért is mert soha nem említik,anál inkább a Jézus istenségét harsogják tulzásban.Nem a maga helyüken kezelik az Atyát,Fiút és a szent szellemet.
3/11 anonim válasza:
Nem egészen egyértelmű, mire gondolsz. Az Atyát, mint a Szentháromság tagját elfogadják, a pápát pedig (őt szokták Szentatyaként emlegetni néhányan) csak a katolikusok fogadják el, senki más.
4/11 anonim válasza:
Első vagyok: mivel úgy tűnik én vagyok az egyetlen baptista, aki írt, ezért újra kérdem, mert nem világos: mit nem fogadunk el?
5/11 anonim válasza:
Nem jó a kérdés!Vagy értelmesen kérdezel és nem hozod zavarba a felhasználót, vagy ne kérdezz.
Látod a 4-esnek nem világos.
Ird ki a kérdést Mégegyszer!!
6/11 anonim válasza:
Nem kell ujra ki irni a kèrdèst,mert a 4-es èrti a kèrdèst,de csak terel mint István35 barátja.
7/11 anonim válasza:
Nem vagyok barátja, ahhoz ismernem kellene személyesen István35öt.
A kérdést pedig nem értem, meghazudtolni a másikat pedig jellemtelenség.
8/11 anonim válasza:
Valoszinü a kèrdès azèrt volt kiirva mert a Baptisták többet beszèlnek Jèzus ès a szent szellem istensègèről mint az Atya istensègèről.
9/11 anonim válasza:
Ó Edgár, hát nem esett le, hogy jehovistaként te válaszolsz egy baptistának feltett, gondolom katolikus kérdésre.
Majd ha a kérdező pontosítja mire gondolt, majd akkor válaszolok. A Szent Szellem pedig nagybetű edgár, mert a Biblia személyként beszél róla.
10/11 Hoffman József válasza:
Valóban nem világos, hogy az Atya Istenre, vagy a Pápára vonatkozik-e a kérdés, akit eretnek módon szoktak "Szentatyának" nevezni. Ezzel áthágják Jézus Krisztus világos tiltását. "Atyátoknak se hívjatok senkit e földön; mert egy a ti Atyátok, aki a mennyben van." (Máté 23:9)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!