Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valójában lehetséges, hogy...

Valójában lehetséges, hogy neki köze lenne Jézushoz bármi féle módon?

2016. nov. 17. 17:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ezt tedd át lécci a humor kategóriába! XD
2016. nov. 17. 18:19
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért? ezt most komolyan kérdeztem, nem mintha hinnék neki, de akkor honnan ilyen magabiztos?
2016. nov. 17. 18:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Azt az újságos üres lapos részt nem értettem.
2016. nov. 17. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Még viccnek is rossz.

Jézusnak nem volt kapcsolata senkivel, Mária Magdolnával sem, és nincs leszármazottja,

S ilyen nincs hogy a Magyarok nagy asszonya, mert Istennél nincs nacionalizmus.

Isten és a megváltó megcsúfolása, valamint a szent írás elleni hazugság.

2016. nov. 17. 18:28
 5/13 anonim ***** válasza:

Na nem mond, hogy komolyan bedőltél neki! Vagy most megint viccelsz? :D

Hiszen Jézus életéről mindent tudunk: Nem nősült meg, Mária Magdolna nem volt a felesége, más asszony sem volt a felesége, és gyereke sem született soha Jézusnak, házasságon kívül sem. Ezt azért gondolom te is tudtad, eddig is.

És hogy miért ilyen magabiztos? Mert hazudni csak pofátlanul érdemes, szemérmesen nem is lehet.

2016. nov. 17. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

A Földet pedig Isten teremtette, nem Jézus, s az embereket nem hozta le a földre senki, mert az ember a Földből és annak alkotó elemeiből teremtette.

Persze számtalan dolgot írhatnék ami ellene megy a valóságnak, ez az ember vagy beteg, vagy nem fél.

2016. nov. 17. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi lehetetlen!

Van, aki Napoleonnak tartja magát...

2016. nov. 17. 19:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Amennyiben előfeltételezzük hogy Jézus létező személy volt, ott és akkor élt(kb.) ahol és amikor mondják, és ez a pali zsidó, akkor van rá esély csak asztronomikus(bődületesen kicsi). Az viszont amit elmond, na az nevetséges. Amúgy is hamarabb nézném unatkozó hentesnek mint bármi másnak.
2016. nov. 17. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:

#4 #5

Ti hazudtok.

Tudom, hogy nem szándékosan, hanem a tudatlanságotokból fakadóan. De ha valamihez nem értek, abba nem okoskodok bele.

Ti se tegyétek.

2016. nov. 17. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:
20%

Istennél nincs nacionalizmus, de egyszerűen túlzást azt nacionalizmusnak nevezni, hogy egy egy ember egy nemzethez tartozónak érzi magát. De mivel belőletek kiirtották a nemzeti érzést, ezért ti képtelenek vagytok ezt megérteni.

Jézus is ragaszkodott a zsidósághoz:

Én nem küldettem máshoz, csak Izráel házának elveszett juhaihoz.

Aztán a kánaáni asszonyt és gyerekeit kutyához hasonlította. A kutya tisztátalan állat a zsidóság szerint, és akkor sem, ma sem az ember hűségét dicsérik ezzel a szóval.

Nem jó elvenni a gyermekek kenyerét, és odadobni a kutyáknak.

Lásd a kánaáni asszony történetét (Mk 7,24-30)

2016. nov. 17. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!