Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagyom vallásos családban elô...

Nagyom vallásos családban elô tinik, miben más az életetek mint a környezeteteknek?

Figyelt kérdés

Mik a szabalyok otthon amit pl az osztalytàsak furcsálnak?

Ti is így nevelitek majd a gyerekeiteket?

Szuzen hazasodtok?

2016. nov. 16. 20:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Kedves 9-es attól még, hogy nem hiszel semmiben attól még nem kéne ennyire leírni a hívőket. Egyébként a kérdező nem azt kérte, hogy nevezd hülyének. Egyébként a leírásodból úgy látszik, hogy csak az általánosításokat ismered.

Kedves kérdező, sajnos vannak ilyen családok, sajnos nem tudok, segíteni, csak azt tudom mondani, hogy kitartás.

2016. nov. 17. 18:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es!

Kerlek ne karomold Istent a kerdesemnel!

Koszonom!

2016. nov. 17. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:
30%

#9-es, felettébb hasonlítasz az egyik ismerősömre...

Nos, nekem az a vélemény, ugyanúgy 17 éves lányként, hogy bár vannak bizonyos szabályok, de ennyire nem kell megszabni a fiatalok életét. Nekem szabad találkoznom a barátommal, elmehetek bárhova, ha megkérdezem(gondolom nem bárhova, de olyan helyekre nem is mennék, ahova nem engednek), olvashatok amit akarok, és van internet már régóta, sokat netezek, stb...Szóval mint egy normális mai gyerek. Mert még az vagyok...

Viszont szeretném megtartani a szüzességem házasságig, gyerekeimet is így fogom nevelni, és minden vasárnap járunk templomba kiskorom óta. De nem furállnak az osztálytársaim sem, és nincs kirekesztés.:)

Úgy nagyjából ennyi:)

2016. nov. 17. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:
51%

Sok mindenbe ,míg én is ezt a vallást követtem. De annak már évek óta.

Semmi ,mivel egyházi iskolába járok.

Biiiztos ,hogy nem. 101%! Biztos ,hogy nem! Kizárt!

Biztos nem. :,D

2016. nov. 18. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!