Fiatalok! Azok akik olyan családban nevelkedtek ahol a szülők Jehova tanúi. Ti megmaradtok a szüleitek vallásában? S ha igen akkor miért?
3 tanú-gyerekből kettő elhagyja a szülei vallását. a maradék 30 százalék annyira gyermekkorában keresztelkedett, hogy komoly érzelmi megrázkódtatást jelentene számukra, hogyha a szülei nem szólnának hozzájuk, elveszítenék az összes barátjukat, és ismerőseiket.
Ezért buzdítják egyre erősebben a tanú szülőket az elmúlt 2 évben, hogy minél előbb kereszteljék meg a gyermekeiket: mert ha nem, az évek óta tartó valós csökkenés, amit alig tudnak palástolni a "hírnökcsúcsnak" nevezett egyedi számolási módszerükkel, szóval, ha nemviszik be a 4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14 éves, fiatalkorú gyermekeket, nem lesz utánpótlása a már így is súlyos demográfiai válsággal küzdő tanúknak, tekintve, hogy majdnem duplaannyi nő van, mint férfi: nem tudnak házasodni a tanú lányok gyülekezeten belül. tudnak, de egy csomó aggszűz marad, mert nincs elég potenciális hím.
Ha embertől van, megszűnik...
ez a zártkörűen működő részvénytársaság embertől van: 500 részvényes mozgatja. elég utánnanézni, hogy az augusztusi jwtv-ben ki volt a társműsorvezető, aki a 99-es szempontot alkalmazta: lógasd magad mellett a kezeidet, minél élettelenebbnek tettetve azt, miközben a sötétebb társára 6 alkalommal kellett rászólni, hogy hagyja abba a groteszk, óramutogató kéztartását a műsor alatt: nem ment neki, bár a 28 000 dolláros rolexét most egy szerényebbre cseréltették vele. Mintha kicsavarták volna a kezét, olyan természetellenes pózban tartotta ülő helyzetben... bocs, nem ez a lényeg.
"és nem húzod alá a kiadványokban a választ neonsárga szövegkiemelővel"
Már értem hogy mi volt a baj!
Sejtettem én hogy nem narancs sárgát kellene használni! :D :D :D
neonsárga vagy strandkorlátkék.
a narancssárga a lázadás jele, és a kénköves tó is olyan.
jaja, ez volt a baj.
kitől kaptad azt a filcet???
"kitől kaptad azt a filcet???"
Úgy vettem! De volt/van zöld is! :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!