Egylényegűek, de nem teljesen egyenlőek, mert az Atya az Atya, a Fiú az Fiú. Az Atya az atyasága által feje a Fiúnak, s ezáltal és ennyiben nagyobb.
2016. nov. 16. 20:31
3/24 anonim válasza:
Nem létezik.
Mindenható teremtő Isten egy van, egyetlen személy, és ebben a dicsőségében nem osztozkodik senkivel, még akkor sem, ha a Fiát kinevezte a királyságának vezetésére egy időre,
a Szelleme pedig nem személy, hanem Isten mindenható képessége, amivel előidéz dolgokat...
2016. nov. 16. 20:36
4/24 anonim válasza:
Jn 14,28
Hallottátok, hogy én azt mondtam néktek: Elmegyek, és eljövök hozzátok. Ha szeretnétek engem, örvendeznétek, hogy azt mondtam: Elmegyek az Atyához; mert az én Atyám nagyobb nálamnál.
2016. nov. 16. 20:46
5/24 anonim válasza:
Haladunk!
2016. nov. 16. 20:51
6/24 anonim válasza:
Már a teremtés első percétől többen voltak, mert azt mondta : teremtsünk embert a MI képmásunkra...
Gondolom, Isten nem volt skizofrén
2016. nov. 16. 22:45
7/24 anonim válasza:
6 &.Persze,hogy többen voltak.Isten sajt magával nem beszèlhetett.Annál inkább a Fiuval beszèlgetett.
"Gondolom ,Isten nem volt scrizofen".Ezt jól gondolod!
2016. nov. 16. 23:06
8/24 anonim válasza:
Újra és újra... Én azt nem értem, hogy ha valaki nem ért valamit, az miért nem Istent kérdezi? Ez valami kényszeres elmebetegség a vitatkozásra? Mert kicsit sem normális. A tanúk is inkább előkapnak egy őrtornyot érvelni, mint sem Istenhez fordulnának.
2016. nov. 17. 05:26
9/24 anonim válasza:
8-as,szuper, és mit mondott? De ha csak egy megérzés a tudásod következtetése, akkor azért azt is oszd meg, de ez még nem annyira beszélgetés.
2016. nov. 17. 07:07
10/24 anonim válasza:
Többen voltak... Aztán az ötödik napon miért nem hárman beszélgettek, miért csak a hatodik napon? Az angyalokat melyik nap teremtette? Mivel nem tudjuk, honnan veszitek, hogy nem az angyalokhoz szólt? De ha reálisabbak akarunk lenni, ki teremt a saját képmására még? Az ember az utódait is saját képmására teremti. (persze az összes állat is, de tudatossága ebben talán csak az embernek van)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!