Egy nem Tanú fiúnak, mennyi az esélye hogy összejöjjön egy megkeresztelkedett Tanú lánnyal?
Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 22:45
11/21 A kérdező kommentje:
Hm, mindenesetre felmegyek és megnézem azt a filmecskét :))
2016. nov. 15. 18:23
12/21 anonim válasza:
Jaa, ha te is belépsz a szektába, és megtartod az ÖSSZES szutyok szektás törvényüket, eladván ezzel a lelkedet is nekik. Hajrá! :)
13/21 anonim válasza:
Akkora az esélye, amekkora eséllyel a lány otthagyja a Tanúkat; ami nem lehetetlen. Ehhez azonban neki kell észrevennie, hogy a gyülekezet nem Istentől való, és nem a Bibliára alapul, hanem az Őrtoronyra. A szemét felnyitni nagyon nehéz, mert minél erősebben támadod őket, annál jobban hozzájuk fog ragaszkodni, veled pedig szembefordul.
14/21 A kérdező kommentje:
És akkor hogy lehetne "felnyitni a szemét"?
2016. nov. 16. 20:45
16/21 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom sajnos.
De szerintem nem lehetnek az a nagyon komoly Tanú család, mert a lány szokott horror filmeket is nézni, a múltkor is beszéltünk, és azt mondta, hogy nézzem meg ezt meg azt a filmet, vagy éppen hogy ne nézzem, mert ő már látta és nem jó.
Mert tudtommal nekik nem szabad ilyet nézniük.
2016. nov. 16. 22:54
17/21 anonim válasza:
Hát akkor beszélgess el vele!
Apropó, te nem tettél már fel korábban is hasonló kérdést?
18/21 A kérdező kommentje:
Igen, tettem.
De akkor nem kaptam választ rá.
Legfõbbképpen csak bibliai idézeteket kaptam.
2016. nov. 16. 23:35
19/21 anonim válasza:
Van remény ne add fel! Tanú ismerősöm református volt át keresztelkedett tanúnak. Telt múlt az idő, egyik nős családos társával össze került ott a gyülekezetben (nem tudom mi a pontos neve )végül ki dobták őket. Együtt éltek talán 5 évet ,de már nincsenek együtt . Meglepő? Nekem is az volt...
20/21 anonim válasza:
Akkor az tényleg igaz,hogy Tanu nem udvarolhat nem Tanunak?És nem járhatnak egymással?
Viszont ha így van,akkor mégis miért szegik ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!