Miért jár valaki minden nap templomba?
"Csak mivel közel áll hozzám, érdekel h van-e okom aggódni."
Van okod aggódni, de magad miatt. Nem normális, amit csinálsz.
Kedves kérdező, azért jár az ismerősöd minden nap templomba, mert elmélyült a kapcsolata Istennel!
Sajnos ezt kevesen értik meg.Én magam is mennék minden nap, vagy egy héten többször is, csak az időbeosztásom miatt nem mindig tehetem meg!
Általában nem a pap és a közösség miatt járunk templomba, hanem Isten miatt! :)))
Ne aggódj miatta, nem "bolondult" meg!
Isten báránykái milyen segítőkészek, megértőek... Pfff... Milyen álszentek vagytok. Semmi rosszat nem írtam. Engem nem zavar h ő minden nap templomba jár, pedig rühellem az egész vallást. Egyszerűen csak nem értem miért nem elég otthon imádkozni, és csak heti rendszerességgel templomba menni, mint a többi hívő . És láttam már embert, sok félét, de képzeljétek ilyet még nem. Vagy ti igen? Mert arról nem irtok. .. szerintem ti se jártok templomba sűrűn, különben már hallottátok volna mit mond Jézus, ne ítélj...
Ti ítélkeztek felettem, mert megkérdeztem h van e okom aggódni. Ide jutott a világ, ha törődünk a másikkal, már beleszólunk az életébe?! Naponta hallani történeteket, h a legközelebbi emberek sem vették észre h a másik örlődik... Csak mikor már megtörtént a baj, akkor sopánkodnak h miért nem figyeltek jobban.
Mondjatok amit akartok, a mai világban egyáltalán nem átlagos dolog minden nap templomba menni. De mivel a bátyám egy angyal, neki ott a helye. Ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!