Ördögűzést ki kérhet, és mikor?
Bárki ,és bármikor kérhet,az illetékes személy:Úr Jézus Krisztus.
Egyedül csak neki van hatalma ,és lehetősége az embert megmenteni az Ördög hatalmából.
ui.:ha valaki nem tudja hogyan léphet vele kapcsolatba:
Biblia,Újszövetség,János evangéliuma,3.rész,16.vers
Az"ördögűzés"minden krisztuskövető kötelessége,élete minden pillanatában!
Sokan tévednek,hogy az ördögtől megszáltak,csak valamely pszichózisban szenvedők.
Az ördög igen változatos módokon igyekszik megszállva tartani minket.Ezek,elsősorban szenvedélyeinken figyelhető meg,a zabálástól,a drogok élvezetéig,de ilyen eszköz a különböző betegségek,a náthától a rákig.
Az ördög megszállásától való szabadulás nem valami ezotérikus hókuszpókusz,hanem Isten "szeretet törvénye"követése az egészségre(mértékletességre)vonatkozó törvényektől,az erkölcs Jézus által bemutatott szabályaiig.
Kik ennek közvetítői?
Elsősorban a Biblia szerzője-Isten Lelke-és maga a Biblia.Ezek beosztott szolgái,vagyis Krisztus követői,az egyszerű kereszténytől,a püspökséggel szolgálókig.
Kulcs mindezekhez:
Az ördögök elleni küzdelemhez hatalmat csak Isten adhat!Ő sosem kér ezért fizetséget.Aki fizetséget kér más hatalmáért,az tolvaj,csaló,tehát Isten ellensége,vagyis az Ördög szolgája!...FUSS ELŐLE!
Én ördögűzés alatt a pap által űzött rituáléra gondoltam, a többi nem érdekel. Feltettem egy egyszerű kérdést amire egy egyszerű választ várok.
Továbbá aki lepontozta az 1. válaszolót, az kérem írja le hogy mi a probléma a válasszal, ha a 2. vagy a 4. válaszoló pontozta le akkor inkább nem szóltam.
4-es vagyok.
Számomra az 1. válasz hasznos.
Sok ember lusta gondolkodni,és attól függően pontoz,hogy ki írta.
Én olvasok,értelmezek,pontozok,s néha utánanézek,hogy ki írta.Sosem figyelem a minősítést,vagy %-ot,mielőtt pontozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!