Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves HIT gyülisek, miért...

Kedves HIT gyülisek, miért jártok általában öltönyben és nyakkendőben és mi az a felszerelés, amihez hátizsák kell?

Figyelt kérdés

2016. okt. 6. 19:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy te valójában figyelembe vetted, és értékelted a Hit Gyülekezete eredményeit, én pedig nem tudok értelmezni egy epés megjegyzést, és egy gunyoros reakciót? Miben értettelek félre?
2016. okt. 9. 20:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Abban értettél félre ,hogy -legalábbis nekem így jött le- szerinted én tele rossz akarattal írtam azt amit írtam. Ami nem igaz ,mivel teljesen nyugodtan írtam. Sőt hozzá teszem jó akartból. Mert hát tudjuk mi megy a HGY-be... Aki meg nem tudja ,de szimpatizál vele annak is nagyon ajánlott. Persze ,ha annak ellenére is csatlakozik a gyülihez ,az ő dolga. Ő fog nagyot szívni ,vagy a nagy kutyáknál (akiket a gyülibe presbitereknek neveztek) kaszálni.

Bár ennél a kérdésnél nem erről volt szó pontosan ,hanem arról ,hogy a gyülekezet vezetőségének mégis miért kell egy bizonyos "szettet" hordania? Mint volt-tag tudom ,hogy nincs ilyen ,de hát a presbitériumnak van miből... :) Ez köztudott (szerencsére).

2016. okt. 9. 21:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudjuk? Mégis mit, és ami fontosabb, vajon jól? Volt tag? Meddig? Hol? Egyébként pedig mutass nekem egy olyan sikeres gyülekezeti vezetőt, vagy akár egyesületi elnököt, aki nem teheti meg, hogy jobban öltözködik. Mutass egy cégvezetőt, politikust, aki a maga két kezével szabja és varrja a ruháját, vagy az izzó napon, a kőfejtőben keresi a kenyerét. Mutass egyetlenegy főembert az országban, aki megfelelne annak a követelménynek, amit a kritikusok a Hit Gyülekezete vezetőivel szemben támasztanak. Mutass ilyen embert akár az egész világon. Pál egyszerű kérdést tesz fel: ki katonáskodik a maga költségén? Ki az, aki úgy tart tejelő állatot, hogy nem iszik a nyáj tejéből? Szóval ki az? Te lennél, ha megadatott volna? Én kétlem, de ha te azt mondod, hogy tévedek, bizonyítsd be.
2016. okt. 10. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!