Az Anna-réten megépült vagy épül már a Világ Királynője engesztelő kápolna?
Köszi, hogy írsz, örülök!
Felvettem a kapcsolatot korábban valakivel, bár nem konkrétan az ügyben, hogy az engesztelő kápolna építésével kapcsolatban kérjek információt, hanem amiatt, hogy megkérdezzem, hogy van-e közös együtt imádkozás.
Többek között arról is tájékoztatott az illető, hogy a facebookon vannak a témával kapcsolatban csoportok - de én nem vagyok regelve a fb-on.
Esetleg neked van fb regisztrációd?
Akkor megadnám neked a linkeket, amiket kaptam.
Hát... egyelőre nem szeretnék regisztrálni a fb-on, de azt nem tudom, mit hoz a jövő, elképzelhető, hogy változni fog a véleményem, szándékom e téren.
(Ma te vagy a második ember, aki javasolta, hogy csatlakozzam a fb-hoz, ami elég furcsa és érdekes is.)
Megnéztem a linkeket és kiderült, hogy 1 db van azok között, ami - talán - releváns.
Ez:
Ismered?
Amúgy te szoktad a kilencedet imádkozni? És rózsafüzért?
Ó, értem. Én csak egyet ismerek.
Van valami véleményed arról a fb-os csoportól, megnézted? Nem annyira hasznos a link?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!