Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az Anna-réten megépült vagy...

Az Anna-réten megépült vagy épül már a Világ Királynője engesztelő kápolna?

Figyelt kérdés
Illetve bármi ezzel kapcsolatos hír érdekel!!!

2016. okt. 5. 14:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írsz, örülök!

Felvettem a kapcsolatot korábban valakivel, bár nem konkrétan az ügyben, hogy az engesztelő kápolna építésével kapcsolatban kérjek információt, hanem amiatt, hogy megkérdezzem, hogy van-e közös együtt imádkozás.

Többek között arról is tájékoztatott az illető, hogy a facebookon vannak a témával kapcsolatban csoportok - de én nem vagyok regelve a fb-on.

Esetleg neked van fb regisztrációd?

Akkor megadnám neked a linkeket, amiket kaptam.

2017. jan. 24. 08:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Van Facebookom, megadhatod a linkeket. Amúgy érdemes regisztrálni, sok vallási csoport (katolikuson belül) vagy személy (pl. Böjte Csaba) is fent van.
2017. jan. 24. 14:02
 13/22 A kérdező kommentje:

Hát... egyelőre nem szeretnék regisztrálni a fb-on, de azt nem tudom, mit hoz a jövő, elképzelhető, hogy változni fog a véleményem, szándékom e téren.

(Ma te vagy a második ember, aki javasolta, hogy csatlakozzam a fb-hoz, ami elég furcsa és érdekes is.)

Megnéztem a linkeket és kiderült, hogy 1 db van azok között, ami - talán - releváns.

Ez:

[link]

Ismered?

Amúgy te szoktad a kilencedet imádkozni? És rózsafüzért?

2017. jan. 24. 15:09
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a fenti linken elérhető-e valaki, aki fog is válaszolni érdemben a kérdéseidre - de én is nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra.
2017. jan. 24. 16:04
 15/22 anonim ***** válasza:
Rózsafüzért szoktam, és kilencedet is néha.(Sokféle kilenced van, nem tudom, melyikre gondolsz.)
2017. jan. 24. 20:19
 16/22 A kérdező kommentje:

Ó, értem. Én csak egyet ismerek.

Van valami véleményed arról a fb-os csoportól, megnézted? Nem annyira hasznos a link?

2017. jan. 25. 15:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Belenéztem. Okés lenne, közepesen népszerű, és a fb-nak a szolgáltatása, hogy visszajelzi az aktivitást, így úgy érzem, hogy érdemes lesz oda írnom.
2017. jan. 25. 20:14
 18/22 anonim ***** válasza:
Úgy látom, hogy mindennap írnak arra az oldalra, van ott elég sok bejegyzés.
2017. jan. 25. 20:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Reméljük a legjobbat! :-) Hátha kapsz választ a kérdéseire!
2017. jan. 25. 21:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Válaszoltak: Erdő Péterre várnak. Hogy pénz, vagy hozzájárulás vagy pontosan mi kell még, azt nem tudom.
2017. jan. 26. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!