Az Anna-réten megépült vagy épül már a Világ Királynője engesztelő kápolna?
Örülök, hogy személyesen jártál arra! Még sosem voltam ott, de szeretnék elmenni.
Köszi a linkeket is, az utolsó kettőt már megtaláltam én is.
Nemrég jártam ott - nem sokkal azután, hogy feltettem a kérdésemet.
Ott beszélgettem emberekkel - úgy tűnt az ő elmondásuk alapján, hogy "bizonyos körökben" nem szeretnék, hogy felépüljön a kápolna.
Az "egyszerű" emberek közül sokan szeretnék, ha felépülne a kápolna, de vannak, akik akadályozzák annak megvalósulását.
A nevük nyilvánosságra hozatala vajon elég lenne?
Az valóban jó lenne, ha lenne előrelépés az ügyben!
Örülök, hogy írtál! Amint látod, nem volt nagy "érdeklődés", tömeg a kérdésnél.
Te valamelyik egyház tagja vagy? Privátban is jöhet a válasz - ha egyáltalán az orromra kötöd. ;-)
Katolikus vagyok. Nem titkolom.
Jó lenne tudni a nevüket, hogy lássa az ember, hogy ki áll mellette a felső egyházi körökből, meg az önkormányzatoktól. Mert akkor jobban lehetne látni, hogy hol akadt el a dolog, azaz vannak-e tényleges kerékkötők, vagy csak negatív IQ-s bürokraták. Mert azok is alaposan el tudják cseszni a dolgokat.
Köszi, hogy megírtad.
Valóban célszerű volna tudni azt, hogy személy szerint ki vagy kik akadályozzák az építkezés megvalósulását, hiszen, ha probléma van, az okot szükséges megkeresni és megoldani ahhoz, hogy hatékony előrelépés születhessen.
Megkérem a moderátort, hogy mozgassa át a kérdést - ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!