Nektek mi a véleményetek?

Nincs véleményem róluk.
Egyszerűen tilos őket úgy beengedni ,hogy ne ellenőrizték volna őket. Igazából ez lenne a legjobb megoldás. Azaz az ,hogy ellenőriznek mindenkit (alaposan) és azok akik nem-terror gyanúsak azokat beengedik. Így mindenki jól járna ,csak az a baj ,hogy ezt mindenki leszarja.

Megölik a családjukat, menekülnek, és ők vannak gyilkosnak kikiáltva.
Tudod, én vettem a fáradságot és utána néztem honnan és miért jönnek. Persze nem mindegy a hír forrása.

"Tudod, én vettem a fáradságot és utána néztem honnan és miért jönnek. Persze nem mindegy a hír forrása."
Akkor pontosan tudod, hogy csak a felük-harmaduk a háborús menekült (ez az arány ingadozik) a többi csak gazdasági bevándorló, aki nekiindult szerencsét próbálni.
És nem is rászoruló, mert mire idevergődik Bangladesből, Pakisztánból, Nigériából, meg ki tudja honnan, több pénzt kifizet az embercsempészeknek, mint az én egész éves jövedelmem. Aki ezeket a nem háborús menekült migránsokat támogatja, az a szervezett bűnözést is támogatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!