Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nektek mi a véleményetek?

Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval nektek mi a véleményetek a migránsokról bocsi a kif. (Bevándorlókról) engem nagyon bosszant hogy családokat embereket ölnek meg és mos Magyar o. Szeretnének bejönni >:(
2016. okt. 2. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs véleményem róluk.

Egyszerűen tilos őket úgy beengedni ,hogy ne ellenőrizték volna őket. Igazából ez lenne a legjobb megoldás. Azaz az ,hogy ellenőriznek mindenkit (alaposan) és azok akik nem-terror gyanúsak azokat beengedik. Így mindenki jól járna ,csak az a baj ,hogy ezt mindenki leszarja.

2016. okt. 2. 15:24
 2/5 anonim válasza:
Nem csak az emigránsok ölnek embereket, köztük is van rendes ember , csak a média nagyon szereti az olyan eseteket mutogatni a politika hatására, ahol bűncselekményekét követnek el. Ennek ellenére nem akarom én se,hogy itt legyenek !
2016. okt. 2. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Megölik a családjukat, menekülnek, és ők vannak gyilkosnak kikiáltva.

Tudod, én vettem a fáradságot és utána néztem honnan és miért jönnek. Persze nem mindegy a hír forrása.

2016. okt. 2. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Legtöbbjük állati szinten él. Kulturálisan beintegrálhatatlanok, szóval vagy megállítjuk őket, vagy jön a káosz.
2016. okt. 2. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

"Tudod, én vettem a fáradságot és utána néztem honnan és miért jönnek. Persze nem mindegy a hír forrása."

Akkor pontosan tudod, hogy csak a felük-harmaduk a háborús menekült (ez az arány ingadozik) a többi csak gazdasági bevándorló, aki nekiindult szerencsét próbálni.

És nem is rászoruló, mert mire idevergődik Bangladesből, Pakisztánból, Nigériából, meg ki tudja honnan, több pénzt kifizet az embercsempészeknek, mint az én egész éves jövedelmem. Aki ezeket a nem háborús menekült migránsokat támogatja, az a szervezett bűnözést is támogatja.

2016. okt. 2. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!