Ti szeretitek azt a gyülekezetet ahova jártok? Mit szerettek benne? Milyen a légkör, milyenek a hívőtársaitok és milyen a pásztor? Szoktatok valamit csinálni szabadidőben közösen? (karitatív tevékenység, közös főzőcskézés, túrázás, stb. )
Figyelt kérdés
Ha szeretnétek leírhatjátok melyik felekezethez tartoztok, vagy melyik városban vagytok.2016. szept. 27. 18:34
11/14 anonim válasza:
Kedok hadaves 10.!
Nem vittél közelebb,a Hitgyülihez!
Vajon miben áll a titkuk,hogy a bárányok hada intenzíven szaporodik,az elhangzottak ellenére?(Természetesen elhiszem,amit tapasztaltál.)
12/14 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudom a választ, de ebben a sokat hangoztatott "intenzív szaporodás"-ban nem vagyok biztos. A vidéki helyzetet nem ismerem, de Pesten 1998-ban épült fel a Hit Csarnok, és azóta nem nőtték ki. Tudom, sorra veszik az új épületeket, de azok a járulékos feladatokat látják el, mint pl óvoda vagy házasságkötő terem, a hívek viszont elférnek egy ugyanakkora helyen, mint 18 éve.
13/14 anonim válasza:
Igaza van a 12-esnek.
Egyáltalán nem növekszik a HGY.
9-es voltam.
14/14 anonim válasza:
Én római katolikus vagyok, és eddig nagyon jó volt a közösség, az atya nagyon jófej volt, mindig szervezett kirándulásokat, zarándoklatokat, az adventi időszakban a roráte misék utàn mindig volt közös reggelizés, amihez mindannyian vittünk hozzávalókat, jókat beszélgettünk, utána ment mindenki iskolába, munkába. Kis faluról van szó, a lakosság 90 %-a nem is templomba járó, kevesen voltunk az egyházközségben, de nagyon összetartó csapat voltunk, volt élet az egészben. De sajnos a papunkat áthelyezték, és az új atya már nem ilyen fiatalos, lendületes, ráadásul nagyon zárkózott is. Még mise után sem jön ki beszélgetni. Az egész kezd ellaposodni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!