Van-e módja Európa iszlamizációja megállításának, az erőszakon kívül?
Európát,a középkorban Hispánián,majd a Balkánon keresztül próbálta meghódítani az iszlám.Akkor Franciaország,és Magyarország állította meg,katonai erővel.
Napjainkban hasonlót tapasztalhatunk.
Megállíthatná-e a mostani vesztésre álló rohamot,ha Európa népei Krisztus igazi követőivé válnának?
Krisztust követőnek mondhatjuk azt az USA-t,amelyik kitiltotta az iskolákból,és a bíróságokból a Bibliát,és a feszületet?Ahol az állami iskolákban darvinizmus az egyedüli hipotázis,amit tanulhatnak a diákok,ahol a média,a pénzügyi rendszer,a politika,a bíróságok zöme,az államigazgatás zöme zsidó uralom alatt van?
Magad cáfoltad:Ha Irak nem muszlim,akkor miért állítottad,hogy "keresztény"országok iszlám országokat támadtak?
9.válaszoló!
Dánia lakossága,18-20 év múlva 50%-ban muszlim lesz,a szociológusok számításai szerint.
Ozmium42!
A darvinizmus bizonygatott,számtalan sebből vérző hipotézis.
15.válaszoló!
Nem én állítottam ilyet,hanem az állító logikai tévedésére figyelmeztettem.
Európa iszlamizálódik.A folyamat megállíthatatlannak tűnik.
"Európa iszlamizálódik.A folyamat megállíthatatlannak tűnik."
Hát te hülye vagy. :,D
Azért ,mert sokan hagyják el a keresztény egyházakat az olyanok miatt ,mint te.....Attól még nem "iszlamizálódik". Talán először magunkba kellene keresni a hibát és nem másokba (ez esetbe). ;) És ez most ez esetbe csakis neked szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!