Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mivel foglalatoskodott a...

Mivel foglalatoskodott a Jóisten a világ teremtése előtt?

Figyelt kérdés

2016. szept. 1. 17:32
 1/8 Ozmium42 ***** válasza:
85%
Várta a végtelen végét.
2016. szept. 1. 17:42
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
bombákat hatástalanitott, de eggyet elcseszett.
2016. szept. 1. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést is gyakran fölteszik, néha a teremtéssel, néha az ősrobbanással kapcsolatban, és mindig akad valaki, aki megadja a választ. Most én értem ide előbb, tehát én válaszolok. :)

A világ teremtése előtt nem volt idő, nem volt olyan, hogy "előtt". A kérdés tehát nem értelmezhető.

Ha azt a kérdést tennéd fel, hogy mi volt az ősrobbanás előtt, az a kérdés is teljesen értelmezhetetlen, mert az elméleti fizika szerint az ősrobbanás előtt nem volt idő, tehát nincs olyan, hogy "ősrobbanás előtt".

Az első két válasz tetszett, ment a zöld. :)

2016. szept. 1. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Megteremtette a Mennyet.
2016. szept. 1. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Én voltam 4-es. Ez egy olyan kérdés minthogy te hol voltál mielőtt megszülettél?
2016. szept. 1. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy mit akartál a fogantatásod előtt?
2016. szept. 1. 18:35
 7/8 anonim ***** válasza:
#2! Miután a röhögéstől képes voltam újra megfogni az egeret, a zöld fölé helyeztem és megnyomtam. Talán az év legszellemesebb válasza (a talán azt jelenti, nem mindet olvastam el).
2016. szept. 1. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Mivel idő sem volt nem tudhatjuk.Tényleg totál nem.Az emberi tudat egy idő mértékegységhez kötött dolog,emiatt el sem tudjuk képzelni milyen lehet időn kívül (nélkül) létezni és alkotni.
2016. szept. 2. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!