Mivel foglalatoskodott a Jóisten a világ teremtése előtt?
Figyelt kérdés
2016. szept. 1. 17:32
2/8 anonim válasza:
bombákat hatástalanitott, de eggyet elcseszett.
3/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést is gyakran fölteszik, néha a teremtéssel, néha az ősrobbanással kapcsolatban, és mindig akad valaki, aki megadja a választ. Most én értem ide előbb, tehát én válaszolok. :)
A világ teremtése előtt nem volt idő, nem volt olyan, hogy "előtt". A kérdés tehát nem értelmezhető.
Ha azt a kérdést tennéd fel, hogy mi volt az ősrobbanás előtt, az a kérdés is teljesen értelmezhetetlen, mert az elméleti fizika szerint az ősrobbanás előtt nem volt idő, tehát nincs olyan, hogy "ősrobbanás előtt".
Az első két válasz tetszett, ment a zöld. :)
5/8 anonim válasza:
Én voltam 4-es. Ez egy olyan kérdés minthogy te hol voltál mielőtt megszülettél?
6/8 anonim válasza:
Vagy mit akartál a fogantatásod előtt?
7/8 anonim válasza:
#2! Miután a röhögéstől képes voltam újra megfogni az egeret, a zöld fölé helyeztem és megnyomtam. Talán az év legszellemesebb válasza (a talán azt jelenti, nem mindet olvastam el).
8/8 anonim válasza:
Mivel idő sem volt nem tudhatjuk.Tényleg totál nem.Az emberi tudat egy idő mértékegységhez kötött dolog,emiatt el sem tudjuk képzelni milyen lehet időn kívül (nélkül) létezni és alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!