Ha létezik antiszemitizmus, akkor létezik antihamitizmus (ázsiai), és antijafetizmus (europai)?
Ha valakit érdekel például az antiszemitizmus kérdésköre, és beírja GYK keresőjébe, akkor az első oldal alja felé szerepel ez a kérdés. Ezen kívül, ha valaha írtál egy kérdésre választ, a rendszer automatikusan előre veszi az általad megválaszoltak listáján, ha valaki hozzászól. Tehát nem olyan kicsi az esélye, hogy valaki idetévedjen, csak egy kicsit kell keresnie.
A feltételezésed egyébként finoman szólva fantáziaszülemény. A zsidóságot módszeresen üldözték és irtották a történelem sok egymástól elkülönülő korszakában, különböző földrajzi területeken. Melyik másik hányatott sorsú nemzet mondhatná ezt el magáról? A németek? Ők hányatott sorsú emberek lennének? Szerintem gondold ezt még át!
A kérdés nem értelmezhető,ha az "antiszemitizmus"meghatározását nem jelölted meg,hogy zsidó,vagy civilizált értelemben gondolod.
A civilizált értelemben ugyanis csak az antiszemita,aki csupán nemzeti hovatartozása miatt veti meg a szemitát,vagyis Sém leszármazottját.(Eszerint antiszemita az a zsidó,aki szándékosan iskolákat,gyermekeket bombáz,hogy irtsa palesztin ellenségét.)
A zsidó értelmezés szerint mindenki antiszemita,aki okkal,vagy ok nélkül kritikát merészel mondani egyetlen zsidóra is,függetlenül annak bűnössége mértékétől.
Megint én vagyok, az akkori utolsó.
Asperrimuson kivül nem tudja senki értelmesen ezen a fórumon kezelni az antiszemitizmust. Jó lenne tudni, hány zsidóval találkoztak az itteni okos emberek, mert egyelőre csak általános zsidó ellenes lózungokat puffogtattok. A zsidó nem nevezi azt antiszemitizmusnak ha valaki rá jogos kritikát mond, azért szálljunk már le a földre, unalmas már ezt a burkolt zsidóellenességet hangoztatni. Egyébként meg, ha zsidó lennék lehet, hogy bennem is lenne távolságtartás mások felé, s ezáltal egy egészségtelen gyanú, mert tudom jól, hogy a társaim millióit kivégezték, mert zsidók. Szálljatok már magatokba, s ezt úgy mondom, hogy nem zsidó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!