Hol van Jézus jelenleg és mit csinál?
szervusz
Ígéretéhez hűen: Jelenleg támogatja azt a munkát amire utasítást adott a követőinek, valamint a szolga osztályt segíti a szellemiek kiosztásában szerte a földön minden nemzetből valóknak.
(Máté 28:19, 20) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”
bocsánat az első fele lemaradt.
Jézus az égben a Trónját elfoglalta, és a begyűjtő munkába nyújt támogatást, melyet az előzőekben leírtak szerint szervezett meg annak idején.
Szia
Sátán ma igyekszik elérni, hogy az emberek csak tehetetlen csecsemőként gondoljanak Jézusra. Ám Gábriel ezt mondta Máriának: „Királyként fog uralkodni . . . , és királyságának nem lesz vége.” Jézus most Királyként uralkodik az égben, és hamarosan elpusztítja Isten összes ellenségét. Ez kell hogy eszünkbe jusson Jézusról.
Itt a bizonyíték:
Lukács 1:26–35; 2:8–18
Máté 2:7–12; 1Péter 5:8
Jelenések 19:19–21; 1János 2:17
Rappel és be állt egy Brooklyni bandába valamikor még a '90-es évek közepén. ;)
"Ígéretéhez hűen: Jelenleg támogatja azt a munkát amire utasítást adott a követőinek"
Ez így van, csak kár, hogy a Arius lelkes követői próbálják szabotálni a munkáját mindmáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!