Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak én gondolom ezeket, vagy...

Csak én gondolom ezeket, vagy Isten akarja ezt?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég elkezdtem istenkáromlásra gondolni, de nem szándékosan és azóta sem tudom kiverni a fejemből.Imádkoztam Istenhez, hogy bocsátson meg, és hogy segítsen elfelejteni ezeket a gondolatokat.Amikor istenkáromlásra gondolok(továbbra sem direkt) akkor gondolok közben szeretteimre is akik nagyon fontosak nekem, és ezt sem direkt csinálom. Attól félek, hogy ezért büntetésből a pokolba fognak kerülni, vagy azt, hogy Isten akar ezzel üzenni nekem, hogy ez fog történni. Imádkoztam értük, hogy minden rendben legyen. de továbbra is félek. Lehet, hogy csak azért gondolok ilyenekre, mert nagyon féltem őket, azért mert nagyon fontosak nekem? Még egyszer írom, hogy nem azért gondolok ilyen dolgokra, mert ezekre is akarok gondolni, nem direkt csinálom.

2016. aug. 29. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
A gondolat nem büntetendő, ha cselekmény nem követi. :) Ne félj! Isten nem félelmet kér a saját irányába.
2016. aug. 29. 09:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2016. aug. 29. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Csak Te gondolod ezeket.

Szerintem ilyen esetekben hasznos dologgal tereld el a figyelmedet, miközben beszélgethetsz a teremtővel

2016. aug. 29. 11:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. aug. 29. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Vigyázz,mert előbb-utóbb megtalál a Gondolatrendőrség!
2016. aug. 29. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
A sátán tud támadni gondolat által, de azért van a saját akarat, hogy állj szembe a sátánnak és mondj nemet. El fog menekülni.
2016. aug. 29. 13:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. aug. 29. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!