Tanúk hogyan viszonyultok vezetőitekhez, ki a legfőbb vetető nálatok? Miért pont ő és hogyan választották meg?
Én msgmondom hogyan.
Istenítik őket.
Írj csak valami negatívat róluk és meglátod,hogy mi lessz a felállásuk.
szervusz.
Úgy ahogy a Teremtő leíratta a szavában.
(Héberek 13:7) 7 Emlékezzetek meg azokról, akik vállalják köztetek a vezetést, akik az Isten szavát szólták nektek, és miközben szemlélitek, milyennek bizonyul viselkedésük, utánozzátok hitüket.
(Héberek 13:17) 17 Engedelmeskedjetek azoknak, akik vállalják köztetek a vezetést, és vessétek alá magatokat nekik, mert ők a ti lelketek felett őrködnek, mint akik számot fognak adni; hogy ezt örömmel tegyék, és ne sóhajtozva, mert az károtokra lenne.
Hogyan választják meg?:
(Cselekedetek 20:28) 28 Ügyeljetek magatokra és az egész nyájra, amelyben a szent szellem felvigyázóknak nevezett ki benneteket, hogy terelgessétek az Isten gyülekezetét, amelyet saját Fiának a vérén vásárolt meg.
Egy legfőbb vezetőnk van, Jézus Krisztus. Nem mi választottuk, hanem Jehova.
Ahogy Mózes, vagy bármelyik vezető, akit Isten ebbe a feladatra rendelt ki. Ha Mózes ellen vagy bárki ellen lázadnak a nyáj tagjai, azt Jehova úgy veszi, hogy ellene lázadnak.
Ugyan is ha egy felvigyázó nem jól végzi a dolgát, Jehova, vagy Jézus el tudja mozdítani a posztjáról.
"és hogyan választották meg?"
Szent szellem és nem szent szellem. Okés? És vezető testület, nem pedig Vezető Testület, mert nem feljebbvalóak Istennél.
Másrészt a kérdés a HOGYANON van, hisz erre még senki, de senki nem adott választ. Ahogy te sem szoktál.
Nincs benne. Tehát hogyan választotta ki a vezető testületet Isten? Nem azt kérdeztem kivel, hanem hogy hogyan. Sőt, azt is írtátok már, hogy Jézus személyesen választotta őket. Oké. De hogyan?
Ugyanakkor a vezető testület önmaga nevét nagy betűvel íratja le, Isten Szent Szellemét pedig kicsivel. Ahogy nálad is látni. Ezért hoztam fel a testület hazug szabályát és jó lenne, ha bocsánatot kérnél végre Istentől, hogy a saját vezetőiteket nagyobbra értékeled nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!