Az Iszlámban az erőszak oka a nő?
A tartalom a fontos és nem az,hogy olvasható.
Ez igaz? A hitetlen nőkre szabad prédaként tekintenek a muszlim férfiak?
A bevándorlók nagy része tényleg prédaként tekint az európai nőkre. De ettől függetlenül az Iszlám mint vallás szerint tilos lenne nekik így cselekedni.
A migránsok alapján megítélni az Iszlámot olyan mintha a VIII. kerületi cigányok alapján akarná valaki megítélni a keresztényeket.
Attól még, hogy ordibálják az allahu akbart még nem lesznek egyből hithű muszlimok. Ahogyan a cigányok sem lesznek egyből hithű keresztények, csak mert keresztes nyaklánc van a nyakukban.
"Ha ők írják akkor hitelesebb ?"
Azért én látok némi különbséget a két cikk között. A napimigráns hazudik az iszlámmal kapcsolatban és kifejezetten a muszlimokat rágalmazza. A másik cikk legalább nem általánosít és a tradiciókat nevezi meg mint a probléma forrása.
Baromság.. Méghogy keményebben büntetik az iszlám országokban a nemi erőszaktevést, miközben rendszeresen hallani olyanokról, hogy a bíróság azokat a megerőszakolt nőket is bűnteti, akik fel merészeltek szólalni az erőszaktevőikellen, meg azok után, hogy fájdalmasan gyakori, hogy megégetik/lesavazzák azokata nőket, akik valami szexuálisan elitélendőt tettek?
Értem én, hogy "hurr-burr liberalizmus" de azért ne essünk már át a ló túloldalára.
Amúgy ja, tényleg nem olyan hú de nagy tabu a nemi erőszak az iszlámban...
Az izraeli dzsihádfigyelőnél nincsen hiteltelenebb lap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!