Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meg kell magam veretettnem...

Lumia 532 kérdése:

Meg kell magam veretettnem hogy ezt is megtapasztaljam?

Figyelt kérdés
meg sose vertek meg szoval nehogy az legyen h ezert kell majd megint ide leszuletnem szoval arra gondoltam majd belekotok a ciganyokba amikor latom h sokan vannak jo otlet?

2016. aug. 20. 17:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Darwin díjas vagy.
2016. aug. 20. 17:22
 2/16 anonim ***** válasza:
szuper! azt is megcsinálhatod, amit egy filmben játszott el b. willis, vagyis kiállt a négernegyedbe egy táblával, hogy: utálom a négereket! :)
2016. aug. 20. 17:32
 3/16 anonim ***** válasza:

:D

Gyere kössünk egy alkut!

Én még soha nem vertem meg senkit.

Találkozzunk és rendezzük le ezt a problémát.

Igaz nem vagyok cigány de remélem ez nem jelent gondot.

Te is megkapod amire vágysz és én is megtapasztalom azt,hogy milyen érzés ököllel belevágni egy ember arcába.

De igérd meg hogy nem fogsz visszaütni! :)

2016. aug. 20. 17:37
 4/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem kell, hogy senki sem megverjen, tartózkodj ettől. Abba belegondoltál, hogy a sok cigány úgy megver, hogy fel sem bírsz majd állni?

2016. aug. 20. 18:21
 5/16 anonim ***** válasza:

Milyen szomorú, hogy ilyen butaságot feltételezel Istenről.

Senki nem születik le sehonnan kétszer meg pláne.

Hol van leírva ez?

2016. aug. 20. 18:55
 6/16 anonim ***** válasza:

És mi van,ha mivel belekötsz a cigányokba,pont ezért fogsz újra leszületni,hogy megtapasztald,hogy kötekedéssel nem oldasz meg semmit?

Felejtsd el ezt a hülyeséget,és ne kötekedj senkivel,az életben azt tapasztalod amit tapasztalsz,mert az van és kész.inkább menj csajozni:)

2016. aug. 20. 19:11
 7/16 A kérdező kommentje:
csajozni nem tudok de inkabb megprobalok lehet csajozni az jo dolog a verés meg rossz fajdalmas, bar en ugy tudtam mindent meg kell tapasztalni
2016. aug. 20. 20:13
 8/16 anonim ***** válasza:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD egy kis rasszizmus XDDDDDDDDDDDD ember ez most kellett...

egyébként igen kérlek,a civilizáció jövőjének érdekében alázattal könyörgöm,köss bele a romákba és hadd hogy halálra verjenek...egy komplett civilizáció lesz hálás neked ezért

2016. aug. 20. 21:01
 9/16 A kérdező kommentje:
szaporodni fogok azertis sokszor
2016. aug. 20. 21:08
 10/16 anonim válasza:
Inkább ne xD
2016. aug. 22. 01:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!