Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volna egy vallásos, a kereszté...

Volna egy vallásos, a kereszténységhez értő ember, aki válaszolna privát üzenetben néhány kérdésemre?

Figyelt kérdés
Hogyha esetleg egy teológus vagy lelkész az illető, annak külön örülnék.
2016. aug. 15. 20:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%
#10. #5 vagyok. Elfelejtettem odaírni, hogy római katolikus vagyok. Felvállalom, nem azért nem írtam oda, hanem mert elfelejtettem.
2016. aug. 16. 18:16
 12/19 Hoffman József ***** válasza:

Szia!

Én nem vagyok vallásos, hanem hívő. Egyébként baptista, de ez nem annyira fontos. Nem ismerem mindenre a választ, de tudom, hol található meg: a Bibliában. Abban tudok segíteni, hogy mit mond a Biblia a kérdésedre.

2016. aug. 16. 21:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Remélem tudok segíteni, főként, ha Isten megáld bölcsességgel hozzá. Ha nem tudnék válaszolni, megkérdezek nálam érettebb keresztényeket az egyházamban. Egyébként a Krisztus egyházába járok.

2016. aug. 17. 09:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Van némi képzettségem,és gyakorlatom kereszténységgel kapcsolatban,bár néha eretneknek bélyegeznek egyesek,ugyanis elvetem a dogmatikus gondolkozást.

2016. aug. 24. 02:51
 15/19 anonim válasza:
Szia, írhatsz nyugodtan, remélem tudok segíteni. Nem ismerem tökéletesen a Bibliát, de igyekszem egyre jobban és nem követem azokat az emberek által hozott törvényeket, amikre rájöttem, hogy nincs bibliai alapjuk.
2016. aug. 24. 20:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Teljes mértékben le vagyok nyűgözve ettől a sok kérdéstől, amiket nem írtál ide ki. Kérdeztél valakitől egyáltalán valamit privátban? Szerintem azt sem tetted meg.

Én nem vagyok vallásos, nem tatozom egy keresztény felekezethez sem, de hiszek az Élő Istenben, Jézus Krisztusban. Nem végeztem teológiát és nem vagyok lelkész sem, pásztor sem, tanító sem, de biztos vagyok benne, ha értelmes a kérdésed és valóban fontos is, akkor megadja a választ az Isten, ha kérem. Ha valóban úgy gondolod legyen bátorságod kérdezni.

2016. okt. 23. 22:11
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves 16-os válaszoló!

Természetesen feltettem a kérdéseim jó pár válaszolónak, viszont mára már minden kérdésemre választ kaptam.

Áldjon meg az Isten!

2016. okt. 23. 22:21
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező,

Jobb az ilyen kérdéseknél leírnod azt, hogy a római katolikus dogmatika vagy gyakorlat, a jehovista Őrtorony, vagy a Biblia válasza érdekel. Ugyanis az első kettő sok helyen ellentétben áll a harmadikkal!

2019. szept. 9. 18:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Bővítettem a listát, így mar az első 3 is gáz. Sőt sokszor a római katolikus hivatalos tanítás és a katolikus gyakorlat is ellentétben van egymással, lásd pl papok magánélete.
2019. szept. 9. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!