Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyha a keresztény szabályoka...

Hogyha a keresztény szabályokat megtartom, de a lenti dolgokban nem hiszek, milyen vallású vagyok?

Figyelt kérdés

- Nem hiszek benne, hogy a világ ~6000 éves, ezzel szemben a Nagy Bumm elméletben hiszek és abban, hogy a világ több milliárd éves

- Nem hiszek a Második Eljövetelben és a világ végében, úgy gondolom, világegyetemünk örökké létezni fog (ezzel szemben egy Második Megváltóban hiszek, aki majd megváltja világunkat, megszűntetve a bolygó problémáit (szegénység, éhezés, háborúk, erkölcstelenségek, stb.), de úgy gondolom, a főbb gondok megszűntetése a mi feladatunk is volna, illetve a világ mostani vezetőié is.)

- Hiszek benne, hogy Isten teremtette a világot, jobban mondva az Ősrobbanást ő idézte elő.

Továbbá, a hét fő bűnt elítélem, a szabályokat igyekszem betartani. Milyen vallású vagyok?

2016. aug. 15. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Mivel ezt így ebben a formában te hoztad össze, ezért tiéd a megtisztelő feladat, hogy elnevezheted a saját magad által alapított vallásodat.
2016. aug. 15. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
ZSIDÓ!
2016. aug. 15. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Te vagy a prófétája a széles útnak!

Máté 7:13 Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak, akik azon járnak.

2016. aug. 16. 02:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Ennek a vallásnak az a hivatalos neve, hogy A gyakori kérdések anonim kérdezőjének vallása.
2016. aug. 16. 08:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Erre egy szó passzol: Turmix

(ami a te értékrendednek megfelelő mindenből egy kicsi)

[link]

2016. aug. 16. 15:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Ó, szeretem a turmixot! Köszi, ettől most jókedvem lett!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, értékeltem azokat!

Szép napot neked, aki ezt olvassa!

2016. aug. 16. 16:19
 7/9 Kiss Éva Judit ***** válasza:

"- Nem hiszek benne, hogy a világ ~6000 éves, ezzel szemben a Nagy Bumm elméletben hiszek és abban, hogy a világ több milliárd éves "

Ki állítja ezt a 6000 évet? Ugyanis Jehova tanúi azt állítják, hogy az ember megteremtése mikor volt. Ez ugyanis benne van a Bibliában.

"- Nem hiszek a Második Eljövetelben és a világ végében, úgy gondolom, világegyetemünk örökké létezni fog (ezzel szemben egy Második Megváltóban hiszek, aki majd megváltja világunkat, megszűntetve a bolygó problémáit (szegénység, éhezés, háborúk, erkölcstelenségek, stb.), de úgy gondolom, a főbb gondok megszűntetése a mi feladatunk is volna, illetve a világ mostani vezetőié is.) "

Ki mondta neked azt, hogy a második eljövetel lesz? HOgyan érted ezt? Látni fogjuk testben? Persze amit írsz, hogy Megváltó lesz - a Biblia ugyanis ír második eljövetelről, de az nem testben lesz -, ahogyan felsoroltad.

"- Hiszek benne, hogy Isten teremtette a világot, jobban mondva az Ősrobbanást ő idézte elő."

Megmagyaráznád nekem, hogy a robbanás hogyan okoz rendet, rendszereket? Az ember miért töpreng évtizedeket egy-egy fizikai, biológiai törvény rátalálására?

"Továbbá, a hét fő bűnt elítélem, a szabályokat igyekszem betartani. Milyen vallású vagyok?"

Milyen szabályokra gondolsz? Jézus nem beszélt vallásról. Tartozhatsz Istenhez, azaz a népéhez, és Sátánhoz. Ugyanis kettő út van, az egyik az életre, a másik a pusztulásba visz. Ezt Jézus mondta.(Máté 7:13-től)

De a turmix-os vallás nekem is tetszett! :-)

2016. aug. 17. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Az örtorony tanuja vagy
2016. aug. 18. 08:30
 9/9 Kiss Éva Judit ***** válasza:

C Attila!

Gondolom ezt nekem írtad: az őrtorony tanúja vagy. Kiigazítanám helytelen álláspontodat, Jehova tanúja vagyok :-)

Van ezzel valami gondod?

2016. aug. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!