Hogyha a keresztény szabályokat megtartom, de a lenti dolgokban nem hiszek, milyen vallású vagyok?
- Nem hiszek benne, hogy a világ ~6000 éves, ezzel szemben a Nagy Bumm elméletben hiszek és abban, hogy a világ több milliárd éves
- Nem hiszek a Második Eljövetelben és a világ végében, úgy gondolom, világegyetemünk örökké létezni fog (ezzel szemben egy Második Megváltóban hiszek, aki majd megváltja világunkat, megszűntetve a bolygó problémáit (szegénység, éhezés, háborúk, erkölcstelenségek, stb.), de úgy gondolom, a főbb gondok megszűntetése a mi feladatunk is volna, illetve a világ mostani vezetőié is.)
- Hiszek benne, hogy Isten teremtette a világot, jobban mondva az Ősrobbanást ő idézte elő.
Továbbá, a hét fő bűnt elítélem, a szabályokat igyekszem betartani. Milyen vallású vagyok?
Te vagy a prófétája a széles útnak!
Máté 7:13 Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a veszedelemre visz, és sokan vannak, akik azon járnak.
Ó, szeretem a turmixot! Köszi, ettől most jókedvem lett!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, értékeltem azokat!
Szép napot neked, aki ezt olvassa!
"- Nem hiszek benne, hogy a világ ~6000 éves, ezzel szemben a Nagy Bumm elméletben hiszek és abban, hogy a világ több milliárd éves "
Ki állítja ezt a 6000 évet? Ugyanis Jehova tanúi azt állítják, hogy az ember megteremtése mikor volt. Ez ugyanis benne van a Bibliában.
"- Nem hiszek a Második Eljövetelben és a világ végében, úgy gondolom, világegyetemünk örökké létezni fog (ezzel szemben egy Második Megváltóban hiszek, aki majd megváltja világunkat, megszűntetve a bolygó problémáit (szegénység, éhezés, háborúk, erkölcstelenségek, stb.), de úgy gondolom, a főbb gondok megszűntetése a mi feladatunk is volna, illetve a világ mostani vezetőié is.) "
Ki mondta neked azt, hogy a második eljövetel lesz? HOgyan érted ezt? Látni fogjuk testben? Persze amit írsz, hogy Megváltó lesz - a Biblia ugyanis ír második eljövetelről, de az nem testben lesz -, ahogyan felsoroltad.
"- Hiszek benne, hogy Isten teremtette a világot, jobban mondva az Ősrobbanást ő idézte elő."
Megmagyaráznád nekem, hogy a robbanás hogyan okoz rendet, rendszereket? Az ember miért töpreng évtizedeket egy-egy fizikai, biológiai törvény rátalálására?
"Továbbá, a hét fő bűnt elítélem, a szabályokat igyekszem betartani. Milyen vallású vagyok?"
Milyen szabályokra gondolsz? Jézus nem beszélt vallásról. Tartozhatsz Istenhez, azaz a népéhez, és Sátánhoz. Ugyanis kettő út van, az egyik az életre, a másik a pusztulásba visz. Ezt Jézus mondta.(Máté 7:13-től)
De a turmix-os vallás nekem is tetszett! :-)
C Attila!
Gondolom ezt nekem írtad: az őrtorony tanúja vagy. Kiigazítanám helytelen álláspontodat, Jehova tanúja vagyok :-)
Van ezzel valami gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!