Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi az igazság az ördögűzések...

Mi az igazság az ördögűzések terén?

Figyelt kérdés
Ma néztem meg az Emily Rose ördögűzése cimű filmet. A film után meg utána néztem a valódi történetnek is és még most is ráz a hideg ha vissza gondolok a valódi hangfelvételre. Eddig nem hittem ezekben a dolgokban de azt hiszem, hogy át kell gondolnom alaposan ezt a területet is. Azok válaszára vagyok inkább kíváncsi akik hisznek benne.

2016. aug. 13. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Ha létezne olyan hogy valakibe belebújik az ördög vagy megszállja akkor napjainkban is hemzsegnének közöttünk az ilyen emberek . Én inkább abban hiszek, hogy a középkorban meg kicsit később , meg annál is később, fingjuk nem volt az embereknek a pszichiátriai betegségekről, amit ők az ördög művének tituláltak, de az nem volt más mint egy defektes beteg ember .
2016. aug. 13. 11:41
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
A modernkor meg szereti filmre vinni ezeket a dolgokat és a saját fantáziája szerint alakítja a filmben a történetet, a történteket . Az amerikaiak nagy mesterei ennek, lukat beszélnek a hasadba, ufók, meg a többi .
2016. aug. 13. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Inkább nézd meg az ördög ügyvédje c. filmet, ha már az ördögre vagy kíváncsi :D ez a sztori inkább hihető mint az, hogy habzik valakinek a szája és ki van kötözve meg a pap szentelvízzel locsolja miközben ocsmányságok hagyják el a mocskos száját .
2016. aug. 13. 11:59
 4/12 anonim ***** válasza:
+ maszturbál a pap jelenlétében ***********
2016. aug. 13. 12:01
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem én ezt nagyon jól csakhogy az Anelise Michelle története nem a középkorban volt hanem ha jol tudom az 1960-as években tehát nem is olyan nagyon rég hisz még hangfelvételt is készített a pap sőt még egy orvos is jelen volt az ördögűzésen. Az Emily Rose film ennek alapján készűlt. A neten megtalálható az igazi hangfelvétel is. Én meg pont azt mondom, hogy rengeteg ember van napjainkban is akik valójában nem is betegek és mégis az alagsorban vannak úgy elkönyvelve mint gyógyithatatlan egyedek és szeríntem mindez azért van mert már nincs hit.
2016. aug. 13. 12:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy középkor, meg azután, meg még azután . Az 1900-as évektől már nem annyira jellemző, sőt egyáltalán nem jellemző ez az ördögös jelenés . Még a Constantine is egy nagyon jó film, ott is megjelenik az ördög maga .
2016. aug. 13. 12:10
 7/12 anonim ***** válasza:

"Azok válaszára vagyok inkább kíváncsi akik hisznek benne."

Fordítok: "nem tényleges válaszok kellenek, csak azt akarom, hogy erősítsetek meg a saját elképzelésemben".

(Kb. olyan, mint ha az kérdeznéd: "Mennyi 2x2? Azoknak a válaszára vagyok kíváncsi, akik szerint 5. ...Ó, mindenki azt mondja, hogy 5? Hát ez eldőlt!")

2016. aug. 13. 12:10
 8/12 Ozmium42 ***** válasza:

"és mégis az alagsorban vannak úgy elkönyvelve mint gyógyithatatlan egyedek és szeríntem mindez azért van mert már nincs hit."

LOL. Amíg volt hit, addig meg kínozták őket az alagsorban, vagy elégették máglyán. Esetenként tömegével. Ezt sírod vissza?

2016. aug. 13. 12:12
 9/12 anonim ***** válasza:
32%

Szervusz

Isten a szavában leíratta, hogy voltak ilyen esetek, ezek nem összekeverendőek a pszihiátriai esetekkel.

Maga Jézus és a tanítványai is találkoztak ilyen emberekkel, sajnos Sátán szereti a hústestet kínozni, nagyon élvezi.

Mára már kevésbé fordulnak elő ilyen esetek, imával, és a démoni tárgyaktól való megszabadulással távoltatartható

2016. aug. 13. 14:24
 10/12 anonim ***** válasza:
A modern pszichiátria ismeri azt, hogy generalizált szorongás, érzelmi disszociáció, és hasonlók. Néhány középkori ördögűző ima után jobban lesz az ember. A modern pszichiátria gyógyszerekkel próbálja ezt elérni, de végleges eredményt nem tud felmutatni.
2016. aug. 13. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!