Amilyen istenséget követsz, olyan a jellemed. Neked milyen istened van?
Amint szemléljük az ókori istenséget,s azokat a népeket,akik azokat követték,hasonlóságot fedezhetünk fel köztük.Ez ma is így működik.
Némely istenség bosszúálló,s őt,a bosszú népe követi.Más népek a béke,nyugalom istenét,s ők békés emberek.Van,az agresszív,megtévesztő hatalom istene,s ők a megtévesztés,agresszivitás emberei.Mások a szeretet Istenében hisznek,s ők szeretettel teljesek.
Milyen a te istened?
Milyen tulajdonságokat mutatott be Krisztus az Ő Istenéből?
2-es vagyok:
Tudod ,"bosszú népének" a zsidókat szokták nevezni a primitív emberek. De ,ha nem a zsidókra gondoltál én kérek elnézést...
Amúgy meg az sem szép dolog ,hogy a muszlimokat csípőből gonosz embereknek tartod.
9. válaszoló!
Amint minden vallási irányzatban vannak fanatikus,és liberális hívek,a muszlimban is vannak ,- a Szent Korán dzsihádra felszólító,és agresszív hittérítés módszerét -elhanyagoló hívek.
11.válaszoló!
A Szent Korán minden kétséget kizáróan felszólít a bosszúra.Természetesen a megtévesztő,és a liberális muszlimok ezt még nem teszik.
"Megtévesztő"...
Ez mi? Most azért ,mert van egy kis ,de nagyon hangos kisebbség ,azért ítéljem el a muszlim ismerőseimet és minden muszlimot a föld kerekségen?
9.válaszoló!
A muszlimok nem csupán elhatárolódással,hanem a befogadó nemzettel történő tevékeny együttműködéssel igazolhatnák békeszeretetüket.
Ha általánossá válna,a radikalizálódott muszlimok rendőrkézre adása,a radikalizálódottak megbélyegzése-beleértve a hitszónokokat is-elhinném,hogy nem a bosszú népe.
14.válaszoló!
A Szent Korán utasítja a muszlimokat,a megtévesztésre akkor,amikor még nincsennek erő pozicióban,hogy az iszlám terjedhessen,és azután igazi valójukat megmutathassák.
"Az istentelenség is vallás.
Istenük az ember,s vannak szentjeik,erekjéik,ünnepeik,körmeneteik,felekezeteik,dogmáik
,háborúik."
Na, akkor hogy röviden vázoljam:
- nincsenek isteneink
- se szentjeink
- se ereklyéink (viszont a helyesírást imádjuk, ezért ly-al írtam az ereklyét ha nem baj)
- ünnepeink vannak, de ennek mi köze a valláshoz?
- felekezeteink sincsenek
- dogmáink sem
- háborúink sincsenek ideológiai alapon.
Cáfolj ha tudsz. Nem mintha a fentiek hozzátartoznának a valláshoz. Szentjeik nincsenek a református keresztényeknek sem, mégis vallásosak, ha jól sejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!