Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Amilyen istenséget követsz,...

Amilyen istenséget követsz, olyan a jellemed. Neked milyen istened van?

Figyelt kérdés

Amint szemléljük az ókori istenséget,s azokat a népeket,akik azokat követték,hasonlóságot fedezhetünk fel köztük.Ez ma is így működik.

Némely istenség bosszúálló,s őt,a bosszú népe követi.Más népek a béke,nyugalom istenét,s ők békés emberek.Van,az agresszív,megtévesztő hatalom istene,s ők a megtévesztés,agresszivitás emberei.Mások a szeretet Istenében hisznek,s ők szeretettel teljesek.

Milyen a te istened?

Milyen tulajdonságokat mutatott be Krisztus az Ő Istenéből?

2016. aug. 5. 17:24
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
75%

2-es vagyok:

Tudod ,"bosszú népének" a zsidókat szokták nevezni a primitív emberek. De ,ha nem a zsidókra gondoltál én kérek elnézést...

Amúgy meg az sem szép dolog ,hogy a muszlimokat csípőből gonosz embereknek tartod.

2016. aug. 5. 18:28
 12/44 A kérdező kommentje:

9. válaszoló!

Amint minden vallási irányzatban vannak fanatikus,és liberális hívek,a muszlimban is vannak ,- a Szent Korán dzsihádra felszólító,és agresszív hittérítés módszerét -elhanyagoló hívek.

2016. aug. 5. 18:33
 13/44 A kérdező kommentje:

11.válaszoló!

A Szent Korán minden kétséget kizáróan felszólít a bosszúra.Természetesen a megtévesztő,és a liberális muszlimok ezt még nem teszik.

2016. aug. 5. 18:36
 14/44 anonim ***** válasza:
95%

"Megtévesztő"...

Ez mi? Most azért ,mert van egy kis ,de nagyon hangos kisebbség ,azért ítéljem el a muszlim ismerőseimet és minden muszlimot a föld kerekségen?

2016. aug. 5. 18:41
 15/44 A kérdező kommentje:

9.válaszoló!

A muszlimok nem csupán elhatárolódással,hanem a befogadó nemzettel történő tevékeny együttműködéssel igazolhatnák békeszeretetüket.

Ha általánossá válna,a radikalizálódott muszlimok rendőrkézre adása,a radikalizálódottak megbélyegzése-beleértve a hitszónokokat is-elhinném,hogy nem a bosszú népe.

2016. aug. 5. 18:45
 16/44 A kérdező kommentje:

14.válaszoló!

A Szent Korán utasítja a muszlimokat,a megtévesztésre akkor,amikor még nincsennek erő pozicióban,hogy az iszlám terjedhessen,és azután igazi valójukat megmutathassák.

2016. aug. 5. 18:49
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

"Az istentelenség is vallás.

Istenük az ember,s vannak szentjeik,erekjéik,ünnepeik,körmeneteik,felekezeteik,dogmáik

,háborúik."

Na, akkor hogy röviden vázoljam:

- nincsenek isteneink

- se szentjeink

- se ereklyéink (viszont a helyesírást imádjuk, ezért ly-al írtam az ereklyét ha nem baj)

- ünnepeink vannak, de ennek mi köze a valláshoz?

- felekezeteink sincsenek

- dogmáink sem

- háborúink sincsenek ideológiai alapon.

Cáfolj ha tudsz. Nem mintha a fentiek hozzátartoznának a valláshoz. Szentjeik nincsenek a református keresztényeknek sem, mégis vallásosak, ha jól sejtem.

2016. aug. 5. 18:52
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Az ősi druida vallás követője vagyok, természeti szellem teremtményekben hiszek leginkább :)
2016. aug. 5. 18:52
 19/44 A kérdező kommentje:
Krisztusban milyen tanításában,tettében nyilvánult meg a "bosszúálló isten"?
2016. aug. 5. 18:55
 20/44 anonim ***** válasza:
Ennyire ismered a Koránt?
2016. aug. 5. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!