Irás-szerinti szokás-e a kereszt tisztelete?
2Mozes.20:4,5.Ne csinálj magadnak faragott képet,vagy hasonlót arrol,ami fent van az égben,vagy lent a Földön,vagy a vizben a föld alatt,Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket,mert én az Ur a te Istened féltékeny Isten vagyok.
3Mozes.26:1.Ne csnáljatok magatoknak bálványokat,ne állitsatok se szobrokat,se emlékoszlopokat,ne emeljetek országotokban jelképes köveket,hogy hodoljatok előtte,mert én az Úr vagyok a ti Istenetek.
János.4:23,24.Az igaz imádok az Atyát szellemben és igazságban fogják imádni,mert az Atya is ilyen imádokat keres magának.Szellem az Isten ,és az imádoknak szellemben és igazságban kell Őt imádniok.
4,10#.Azt mondanám neked,amig az Őrtoronyot le ellenőrizheted a bibliával addig nincs miért gúnyolódni vele.
De amig a te bejegyzésedbsn a kérdést offolva egészen egyébről beszélsz és olyan színvonalas hangnemmel,amiből árad a gyülölet.
"Milyen ruhát veszünk"olyat amire van pénzünk mert a fizetésünket nem cigarettára és italra költsük hanem ruhára és ételre.
Ezt nem kell irigyelni te is megteheted,csak kell tudni kezelni a pénzt,
És nem illik az illemhelyi papírokat a bibliával összekeverni mer azért nem én pirosazok hanem Isten.
Sajnálom,hogy ezt a pár betüt rád szántam de gondolom segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!