Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Irás-szerinti szokás-e a...

Irás-szerinti szokás-e a kereszt tisztelete?

Figyelt kérdés

2016. júl. 16. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2Mozes.20:4,5.Ne csinálj magadnak faragott képet,vagy hasonlót arrol,ami fent van az égben,vagy lent a Földön,vagy a vizben a föld alatt,Ne borulj le ilyen képek előtt és ne tiszteld őket,mert én az Ur a te Istened féltékeny Isten vagyok.

3Mozes.26:1.Ne csnáljatok magatoknak bálványokat,ne állitsatok se szobrokat,se emlékoszlopokat,ne emeljetek országotokban jelképes köveket,hogy hodoljatok előtte,mert én az Úr vagyok a ti Istenetek.

János.4:23,24.Az igaz imádok az Atyát szellemben és igazságban fogják imádni,mert az Atya is ilyen imádokat keres magának.Szellem az Isten ,és az imádoknak szellemben és igazságban kell Őt imádniok.

2016. júl. 19. 08:01
 12/12 anonim ***** válasza:

4,10#.Azt mondanám neked,amig az Őrtoronyot le ellenőrizheted a bibliával addig nincs miért gúnyolódni vele.

De amig a te bejegyzésedbsn a kérdést offolva egészen egyébről beszélsz és olyan színvonalas hangnemmel,amiből árad a gyülölet.

"Milyen ruhát veszünk"olyat amire van pénzünk mert a fizetésünket nem cigarettára és italra költsük hanem ruhára és ételre.

Ezt nem kell irigyelni te is megteheted,csak kell tudni kezelni a pénzt,

És nem illik az illemhelyi papírokat a bibliával összekeverni mer azért nem én pirosazok hanem Isten.

Sajnálom,hogy ezt a pár betüt rád szántam de gondolom segitettem.

2016. júl. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!