Ha sokat imadkoznek istenhez hogy vegye el vegre az eletemet akkor megtenne?
Figyelt kérdés
nekem ez csak szenvedes semmi ertelme nincs mar reg halottnak kene lennem szval kezdjek imadkozni szerintetek?2016. júl. 14. 12:28
11/20 anonim válasza:
Jó vágásó deista gondolkodó létemre csakis azzal jöhetek ,hogy: "Segíts magadon ,I-ten is megsegít".
De ez esetbe egyáltalán ne! ;)
13/20 anonim válasza:
Ui.: Mégis mi az ,ami miatt szenvedsz?
14/20 A kérdező kommentje:
tudom h halasnak kell lennem hogy nem vagyok vak se suket se nema egeszseges vok de hiaba nem boldogulok, allando rosszkedv ongyilkossagi gondolatok hazbol nehezemre esik kimenni munkahelyet nem birok egyszeruen megtartani mar az is gondot okoz hogy ott legyek 8-12 orat nem hogy meg dolgozzak is mint egy allat, aluliskolazott vagyok, tenyleg ennek semmi ertelme igy voltam orvosnal kaptam gyogyszert az se hasznalt, ongyilkosag ugy tudom bun meg nem akarom h a csalad rokonok arra emlekezenek h na ez a hulye kiugrott a vonat ele meg sztem magukat okolnak, de most tegyuk fel mondjuk szivrohamot kapnek vagy valaki megolne azt sztem anyam is es a csalad is konnyebben feldolgozna mintha ongyilkos lennek nem okolnak magukat egyszeruen en ezt mar nem tudom meddig fogom igy birni alkalmatlan vagyok egyszeruen az eletre
2016. júl. 14. 18:34
16/20 A kérdező kommentje:
hiaba ha nem hinnek istenben akkor is ott a csalad magukat okolnak ha megolnem magam ha viszont baleset erne engem az jobb lenne konnyebb lenne nekik meg akkor nem imadkozhatnek pedig en akarok hiszek istenben es ugy dontottem imadkozom majd h szolitson magahoz vegre
2016. júl. 14. 22:05
17/20 anonim válasza:
Menj vissza a dokihoz, hogy nem jó a gyógyszer.
Ha nem bízol benne, keress másik orvost, mert segítségre szorulsz.
Jónás is meg akart halni a rekkenő hőségben, de aztán mégicsak nagy örömöket tartogatott az élet még számára.
Azt kívánom Neked, hogy visszatérjen az életörömöd mihamarabb!
18/20 A kérdező kommentje:
koszonom de ezek csak kedelyjavitok meg ha be is valna hiaba lesz jobb kedvem attol meg egy ugyanolyan senkihazi maradok aki semmire se jo
2016. júl. 15. 08:43
20/20 Roxy333 válasza:
Ha elhiszed,hogy Istennek erre van hatalma,akkor miért nem inkább segítséget kérsz tőle,miért pont ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!