"Imadjak ot az Isten minden angyalai. "Kit!?
Kirol van szo a fenti szovegben?
Az elozo kerdesemet toroltek mert a mobilom tevesen irta ki az "angyalai" szot.De most ujra meg kerdem es kivancsi vagyok,hogy most milyen "szabajt"szegek meg.
De ha valahol ujra tevedtem elore is elnezest kerek. Ja es sajnos nem tudok ekezettel irni;elnezest!
Ja igazad van! Egyeb panasz?
De mi lenne ha a kerdesre is valaszolnal kocsog? :) Kivancsi vagyok, hogy ekezet nelkul ezt megerted kekekckedo kis baratom...
Gondolom egy kötekedő kérdésről van szó, mivel az idézet választ ad erre:
Zsid 1,6
"Viszont mikor behozza az ő elsőszülöttét a világba, így szól: És imádják őt az Istennek minden angyalai."
Koszonom 5-os valaszolo!
Nem kotekedo kerdes, csak nem emlekeztem, hogy kirol volt szo. Most nemreg kezdtem el olvasgatni a Bibliat,de az a baj,hogy meg eleg unalmasnak talalom neha es ilyenkor at ugrom azokat a reszeket.Tudom ez az en hibam,dehat egyenlore ez van. :)Mindenkepp koszonom a valaszt.
Károli Bibliát olvasd akkor is ha régies, mert a leghűebb forditás.
Jehováktól pedig őrizkedj!
Kedves kérdező, komolyan nem tudtad? Az egész ige: 5 Mert kinek mondotta valaha az angyalok közül: Én Fiam vagy te, én ma szűltelek téged? és ismét: Én leszek néki Atyja és ő lesz nékem Fiam?
6 Viszont mikor behozza az ő elsőszülöttét a világba, így szól: És imádják őt az Istennek minden angyalai.
Tudtad te. :)
Tudom, hogy nem nekem írtad, de azért, ha nem baj reagálnék én is erre a dologra: "Koszonom 5-os valaszolo!
Nem kotekedo kerdes, csak nem emlekeztem, hogy kirol volt szo. Most nemreg kezdtem el olvasgatni a Bibliat,de az a baj,hogy meg eleg unalmasnak talalom neha es ilyenkor at ugrom azokat a reszeket.Tudom ez az en hibam,dehat egyenlore ez van. :)Mindenkepp koszonom a valaszt."
Na már most. Felmerűl a kérdés, hogy magát a kérdést feltetted, szépen szószerint. a másik ami még felmerűl az az, hogy ha ilyen szépen feltetted a kérdésed, megfogalmaztad satöbbi, akkor nyílván van Bibliád is. Ha van Bibliád (márpedig van, saját bevallásod szerint) akkor mért nem azt nyitod ki előbb, mint hogy ide feltégy egy szerintem is álkérdést? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!