Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen vallású vagy? Miért...

Milyen vallású vagy? Miért pont az? Hogy tértél meg?

Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 21:56
1 2
 11/11 Roxy333 ***** válasza:
Keresztény vagyok,olyan 3-4 éve mentem fel csak úgy poénból chatelni egy oldalra,és ott írt rám valaki,akit később felvettem skype-ra,mert jót beszélgettünk. Ott elkezdtünk rendszeresen beszélgetni,és tőle hallottam először az evangéliumot. Ateista voltam,néha azért megizzasztottam,de szoktam érdeklődni is,volt arra is példa,hogy még én kérdeztem,hogy mi hogy van. Később ezzel az illetővel jöttem össze,volt köztünk vagy 150 km. Amikor már hozzá költöztem,akkor kezdtem gyülekezetbe járni vele,ahol olyan békés,vidám,boldog embereket láttam,hogy elgondolkodtam rajta,hogy vajon mitől azok,és minél többet mentem,annál inkább érdekelt,és így tértem meg. A párommal meg nemsokára házasodunk,erre szoktam azt mondani,hogy nemcsak társat kaptam,hanem örök életet is. :)
2016. júl. 23. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!