Ujvári Zsolt kérdése:
Megismertem az ördögöt?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom azt mondta hogy ő az ördög. És azt kérte, hogy legyek a prófétája. Belementem. Akkor most sátánista vagyok? Ha igen akkor hol hirdessem az igét?2016. jún. 30. 23:25
1/9 anonim válasza:
Milyen "igét" akarsz hirdetni? :D
Ha én azt mondom, hogy Kruger vagyok elhiszed nekem? Mert ha igen akkor nagy bajban vagy! :D Mert nemsokára elalszol és én akkor ott leszek....
2/9 anonim válasza:
Lengyelország - Portugália negyeddöntő 1:1 a 118. percben, te meg ezzel hülyéskedsz?
3/9 A kérdező kommentje:
Te vagy Krueger? neeeee nem alszom ma :'(((((
2016. jún. 30. 23:36
4/9 anonim válasza:
Kedves Ujvári Zsolt!
Igen ,és én is ismerem őt! Pokolba szoktunk néha napján bulizni ,sörözgetni,bárbekjúzgatni...stb mint az igazi cimbik. ;)
Krugerrel is elszoktunk étterembe menni. Csak pizzát nem rendelünk ,mert mivel mélyen érinti (az arca miatt ,szegény).
#2: Mi lett a végeredmény?
5/9 anonim válasza:
Portugália győzött a végén 11-esekkel (1-0)
a barátod ostobaságokat beszél, az ördög én vagyok
6/9 anonim válasza:
#5: Kár pedig a lengyel tesóknak szurkoltam.
Apropó ,te vagy maga Diablo? :O
7/9 anonim válasza:
Én vagyok Lucifer!A fő őrdög >;) Kérdezz bátran!
8/9 anonim válasza:
Na most peched van, hogy velem akadtál össze, mert én vagyok az isten. Reszkess! :-))
9/9 anonim válasza:
Istentől miért reszkessek? Ő teremtett, csak a javamat akarja... ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!