Ádám és Éva nem feküdtek le egymással?
Nem!
Éva velem feküdt le, Ádám meg a Józsival!
Izland vezet 2:1-re Anglia ellen, és te nem a meccset nézed?
Pedig hidd el, jobb szórakozás ennél ;)
A bűnbeesés maga az: egyből-> kettő lesz. Azután azóta is igyekszik mindenki újra kettőből-> eggyé válni.
Hajrá Izland!
Én a meccset néztem XD
Pont ez az, hogy még Isten is megkérdezi őket, hogy honnan tudjátok ,hogy meztelenek vagytok, minthogy a "jó és rossz tudásának fája" az erkölcsi itélethozatal lehetőségét adta nekik, ők gondolták úgy, hogy takarniuk kell magukat, még Isten is mondhatni rácsodálkozott, hiszen előtte nem takarták magukat és nem szégyelték magukat (ahogy azt olvashatod is a bibliában ugyan ott, csak kicsit előbb)
itt aztán megy az évszázadok óta a filozofálás, hogy talán önértékelési gondjaik adódtak (pl én feleségem is van h kitalálja h hízott fél kilot és akkor takarja magát...) esetleg önző gondolataik adódtak, és ezt akarták gyermekded módon takargatni
stb stb, ez már csak találgatás, talán igazuk van talán nem, talán félig...
Kérdező, aztán meg arra is gondolj, te nem őket láttad, hanem egy róluk készült képet.
Na az az alkotó elképzeléseit tükrözi, nem a valóságot. Azaz te továbbra is teljes homályban vagy Ádámot és Évát illetően. Csak az biztos, hogy a képet készítőnek kényszere volt eltakarni őket. Ő tudja miért. De azért biztosan nem, mert ilyennek látta őket.
Kedves utolsó! Nem holmi képet láttam, hanem tanultam és olvastam róla
(Meg szerintem ezt a sztorit mindenki ismeri.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!