Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez melyik vallás? Mit irjak...

Ez melyik vallás? Mit irjak még ide hogy ki tudjam irni?

Figyelt kérdés
AMikor a "hivő" saját magát tartja istenek, a legföbb hatalomnak.
2010. ápr. 13. 11:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
23%
Megszólítanám azt, aki lepontozott itt néhány választ. És elnézést a Kérdezőtől, ha erre valaha nekem válasz érkezik, az nem fog kötődni a felvetett kérdésedhez, de kíváncsi vagyok. Miért lettünk lepontozva? Néhány mondatban légyszi, fejtse már ki, aki megtette. Csak az őszinte kíváncsiság vezérel. Szeretném megérteni a gondolkodásotokat. (Ahogy arra is ez készetett, hogy utánaolvassak a sátánizmus és egyéb vallások témájának is kicsit. Megérteni az ő szemléletmódjukat. Ez bűn? Nem értem.)
2010. ápr. 13. 15:09
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem inkább te tartod magad istenek! Orbán Viktor is isten igen!!!
2010. ápr. 13. 21:40
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Osztán miért pontoztál le, Te elvakult Fideszes? Miért, a definició magyarázata nem állja meg a helyét? Egy személyben magát tartja a hatalomnak, szinte már Istenként tisztelteti magát!
2010. ápr. 13. 23:54
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

A kedves lepontozó kérdezőnek annyiban igaza lehetne, hogy egyes hozzászólók nem arra válaszoltak, amire Ő gondolt. Viszont a definició tökéletesen ráillik Orbán Viktorra. Mielőtt még megvádolál azzal, hogy elvakult MSZP-s vagyok - Nem, az én pártom, 20 év után, sajnos, kiesett a Parlamentből -, visszakérdezek: A többi pártban, elsősorban a legfőbb rivális MSZP-ben voltak-e olyan személyek, akikről ki tudott alakulni hasonló vélemény. Horn lemondott a pártelnöki tisztségéről, Hillert félre tudta állítani a puccsista Gyurcsány, és Gyurcsányt is - igaz, sok éves késéssel és csak a az ugyancsak sokéves késéssel megvalósult miniszterelnöki posztról történt távozásról - félre lehetett állítani. O.V. meg - leszámítva a miniszterelnöksége alatti szimbolikus lemondást és személycseréket -mindig marad, örök, pedig a FIDESZ-nek a Parlamentbe történő bekerülését követő első két évben nem is volt első számú vezetője, csak ügyvivői testülete.

Szíves figyelmedbe ajánlom Saparmurat Niyazov - nem árulom el a 'becenevét', mert akkor könnyű lenne földrajzilag behatárolni - életrajzát. Rengeteg hasonlóságot fogsz felfedezni.

2010. ápr. 15. 10:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez FANTASZTIKUS válasz volt!!!
2010. ápr. 15. 11:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2010. ápr. 15. 12:42
 17/19 anonim ***** válasza:
24%
Én elhiszem, hogy intelligens emberek is írhatnak a politikáról, de ne haragudj, írhatsz akármilyen jól megfogalmazott szép kerek választ, ha te egy politikától teljesen különböző kategóriában sem bírod megállni, hogy elkezdj politizálni (és a többiek is, akik ezt tették), akkor nem tudnék elnéző lenni a kérdező helyében. És engem is bosszant. Menjetek át a szomszédba. Egy egész kategória van nektek. Nem elég??
2010. ápr. 15. 18:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne zsörtölődj! Kb. háromnegyed éve, a kedves hozzászólók még az ikes igék ragozásából is politikai vitát csináltak.
2010. ápr. 15. 23:24
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
és miből gondolod, hogy a kérdezőt egyáltalán érdekli a politika? ha így lenne, akkor abba a kategóriába írta volna a kérdést...engem is zavar, amikor valami teljesen más témáról kezdenek beszélni, mint amiről kérdezek
2010. ápr. 16. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!