Ezt most már végképp nem értem! . Valaki?
"Jehova csapásai a KERESZTÉNYSÉGEN
A KERESZTÉNYSÉG papjai azt állítják magukról, hogy Isten templomában vannak, és a KERESZTÉNYSÉG tanítóiként tüntetik fel magukat. Tantételeik azonban igen messze vannak a bibliai igazságtól, és folytonosan gyalázatot hoznak Isten nevére. A KERESZTÉNYSÉG, amelyet találóan jelképez a ’harmadrész’, erőteljes, lesújtó üzeneteket kap Jehovától. Az emberiségnek ez a harmadrésze semmilyen isteni kegyet nem érdemel!"
Ezzel szemben; :)
"Jehova Tanúi – Bemutatkozunk
Egy olyan csoportot alkotunk, melynek tagjai között sokféle etnikumú és nyelvet beszélő ember van, mégis egységesek vagyunk, mert közösek a céljaink. Mindenekelőtt szeretnénk tiszteletet szerezni Jehovának, aki a Biblia Istene és mindenek Teremtője. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy utánozzuk Jézus Krisztust, és büszkék vagyunk arra, hogy KERESZTÉNYEK VAGYUNK.
Hasonló a helyzet a mai KERESZTÉNY szolgákkal. Nyilvános szolgálatban vesznek részt, evangelizálómunkában, megmutatva másoknak a Jézus áldozatán alapuló megmentéshez vezető utat, és arra tanítva a szelídeket, hogy Jehova nevét hívják (Cselekedetek 2:21; 4:10–12; Róma 10:13). A Bibliából bizonyítják, hogy a Királyság a szenvedő emberiség egyedüli reménysége, és rámutatnak, hogy már most jobb lesz az életünk, ha az isteni alapelvek szerint élünk (Zsoltárok 15:1–5; Márk 13:10). A KERESZTÉNY szolgák azonban nem társadalmi evangéliumot hirdetnek, vagyis nem állítják, hogy a KERESZTÉNYI alapelvek alkalmazásával orvosolni lehet a társadalmi gondokat. Inkább azt tanítják, hogy ’az Isten iránti odaadásban megvan a mostani és az eljövendő élet ígérete’ (1Timóteus 4:8)."
Most akkor hány kereszténység van!?
Hány Jézus volt/van!?
HÁNY MEGVÁLTÁS VOLT!?
Komolyan mondom, nem jött, hogy higgyek a szememnek amikor rábukkantam ezekre a cikkekre. :)
"Egy egységes keresztény nép van.
Ha elolvastad volna a mondatot, és nem csak belinkeled, akkor láthatod, hogy az van írva, hogy a papság, kereszténynek vallja magát.
Az már másnapra tartozik, hogy valójában azok-e, keresztényként élnek, vagy sem, ezt Jézus fogja elbírálni"
Nem érted,igaz? :D vagy nem akarod érteni...
Mi a ló@art linkeltem én be 28-as?
olvasd;
"..A KERESZTÉNYSÉG papjai azt állítják magukról, hogy Isten templomában vannak, és a KERESZTÉNYSÉG tanítóiként tüntetik fel magukat."
De nem is ez a lényeg mert aki akarja elolvashatja eleitől végig az egész cikket, hisz ott van feltüntetve a link is, nem igaz 28-as?
De valójában nem is ez a te bajod, igaz :)? Miért nem mondod, hogy inkább az a bajod, hogy "rosszat" írtam a szervezetedről, mert nem tudják megkülönböztetni a KERESZTÉNYSÉGET a kereszténységtől és összevissza kapkodnak és írogatnak mindent, hogy aztán már azt sem tudják, hogy mit írtak, ez a te bajod!
Mit jelent kereszténység?-Jézus követő!
Nos én is az vagyok, szerinted nekem hogy esik mikor olvasom, hogy a szervezeted csak úgy könyökből eldöntötte, hogy nekem annyi megyek a lecsóba...hm!? Nézz körül egy kicsit, hogy kit és mit követsz!
Én egy történelmi Egyházhoz tartozom, de soha egyetlen Istentiszteleten sem prédikált a pap arról, hogy a Jehova Tanúi égni fognak, vagy,hogy a Jehova Tanúi gonoszok.
-Na szóval akkor milyen jogon kárhoztat el engem a szervezeted,tudhatom?
És ha már így bepörögtél akkor megkérdem, hogy ha már ennyire elítéli a kereszténységet a szervezeted akkor legalább önmagát miért nem nevezi meg másképp ezekben a cikkekben?
"Árvizek Argentínában
2013. április 2-án hirtelen jött árvíz öntötte el Buenos Airest és La Platát. A hírforrások szerint 57-en vesztették életüket. A katasztrófa mintegy 500 Jehova Tanúját érintett, és 200-uknak el kellett hagyniuk az otthonukat.Jehova Tanúi közül több százan ajánlották fel a segítségüket. Voltak, akik közel 500 kilométert utaztak, hogy részt vegyenek a takarításban és a helyreállításban."
Földcsuszamlások Brazíliában
Ők ideiglenesen a hívőtársaiknál vagy a rokonaiknál kaptak szállást. Egy Tanú-önkéntesekből álló katasztrófasegély-bizottság eddig négy tonna élelmet, ivóvizet és más létszükségleti cikket osztott szét a katasztrófa által leginkább sújtott térségben.
A heves zivatarok árvizeket okoztak Albertában
A 2013. június 19-én kezdődő heves zivatarok súlyos árvizeket okoztak a kanadai Alberta tartományban. Legalább négyen meghaltak, és több mint 100 000 embernek kellett elhagynia az otthonát. Eddig 298 Jehova Tanúját telepítettek ki a környékről, és a Calgaryban lévő Saddledome sportcsarnokba tervezett kongresszusukat el kellett halasztani. High River városában 58 olyan ház rongálódott meg, ahol Jehova Tanúi laknak, és a Királyság-termükben is komoly károk keletkeztek. Egy helyi felvigyázókból álló katasztrófasegély-bizottság megszervezte a segítségnyújtást, és a kanadai fiókhivatal egyik képviselője az érintett területre utazott, hogy szentírási gondolatokkal vigasztalja az áldozatokat."
Igen persze, hogy kitettek magukért hisz ott voltak a bajbajutott tesók! De ha ők nem lettek volna gondolom nem igazán erőltette volna meg magát a szervezet.
Az 57% testvérem jól írja, nem csak katasztrófa idején vannak éhezők és nélkülözök hanem mindig és minden nap.
Erről ennyit!
Én vagyok a sötét lelkületű?
További szép napokat, részemről megszüntetem a gyakorit.
16-os :
Jakab 4:12
E g y van, aki törvényadó és bíró, az, aki képes megmenteni és elpusztítani. De te, ki vagy te, hogy megítéled a felebarátodat?
Te ezt követed és engem mersz megszólni??? " Az emberiségnek ez a harmadrésze semmilyen isteni kegyet nem érdemel!"
Tehát ha az őrtorony mondja, akkor az úgy van jól, ha én, akkor máris beszólsz. Minek nevezzelek...?
Nem az Őrtorony mondja, hanem a Biblia.
Az Őrtorony a Bibliából idéz, és nem saját kitalálásból.
"lelépsz"
Igen, mert semmi emberség, és tisztelet nincs némelyekben.
Ide írogatnak és azzal azt képzelik, hogy most híztak 2 kilót, hogy ilyen merészek arc nélkül.
A Becsület, és a tiszta lelkiismeret eltűnt az emberekből, azt gondolják hogy ha ide írogatnak ocsmányságokat, azt nem látja senki, hogy ki volt.
Rossz hírem van, eg valaki látta.és az elég.
"vártam a válaszodat"
Nos ezt sajnos ne hiszem, sokan örülnek hogy ki lépek innen, legalább megszűnik a Hirhedtségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!