Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ezt most már végképp nem...

Ezt most már végképp nem értem! . Valaki?

Figyelt kérdés

"Jehova csapásai a KERESZTÉNYSÉGEN

A KERESZTÉNYSÉG papjai azt állítják magukról, hogy Isten templomában vannak, és a KERESZTÉNYSÉG tanítóiként tüntetik fel magukat. Tantételeik azonban igen messze vannak a bibliai igazságtól, és folytonosan gyalázatot hoznak Isten nevére. A KERESZTÉNYSÉG, amelyet találóan jelképez a ’harmadrész’, erőteljes, lesújtó üzeneteket kap Jehovától. Az emberiségnek ez a harmadrésze semmilyen isteni kegyet nem érdemel!"

[link]

Ezzel szemben; :)

"Jehova Tanúi – Bemutatkozunk

Egy olyan csoportot alkotunk, melynek tagjai között sokféle etnikumú és nyelvet beszélő ember van, mégis egységesek vagyunk, mert közösek a céljaink. Mindenekelőtt szeretnénk tiszteletet szerezni Jehovának, aki a Biblia Istene és mindenek Teremtője. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy utánozzuk Jézus Krisztust, és büszkék vagyunk arra, hogy KERESZTÉNYEK VAGYUNK.

Hasonló a helyzet a mai KERESZTÉNY szolgákkal. Nyilvános szolgálatban vesznek részt, evangelizálómunkában, megmutatva másoknak a Jézus áldozatán alapuló megmentéshez vezető utat, és arra tanítva a szelídeket, hogy Jehova nevét hívják (Cselekedetek 2:21; 4:10–12; Róma 10:13). A Bibliából bizonyítják, hogy a Királyság a szenvedő emberiség egyedüli reménysége, és rámutatnak, hogy már most jobb lesz az életünk, ha az isteni alapelvek szerint élünk (Zsoltárok 15:1–5; Márk 13:10). A KERESZTÉNY szolgák azonban nem társadalmi evangéliumot hirdetnek, vagyis nem állítják, hogy a KERESZTÉNYI alapelvek alkalmazásával orvosolni lehet a társadalmi gondokat. Inkább azt tanítják, hogy ’az Isten iránti odaadásban megvan a mostani és az eljövendő élet ígérete’ (1Timóteus 4:8)."

[link]

Most akkor hány kereszténység van!?

Hány Jézus volt/van!?

HÁNY MEGVÁLTÁS VOLT!?

Komolyan mondom, nem jött, hogy higgyek a szememnek amikor rábukkantam ezekre a cikkekre. :)

2016. jún. 17. 11:08
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

"Egy egységes keresztény nép van.

Ha elolvastad volna a mondatot, és nem csak belinkeled, akkor láthatod, hogy az van írva, hogy a papság, kereszténynek vallja magát.

Az már másnapra tartozik, hogy valójában azok-e, keresztényként élnek, vagy sem, ezt Jézus fogja elbírálni"

Nem érted,igaz? :D vagy nem akarod érteni...

Mi a ló@art linkeltem én be 28-as?

olvasd;

"..A KERESZTÉNYSÉG papjai azt állítják magukról, hogy Isten templomában vannak, és a KERESZTÉNYSÉG tanítóiként tüntetik fel magukat."

De nem is ez a lényeg mert aki akarja elolvashatja eleitől végig az egész cikket, hisz ott van feltüntetve a link is, nem igaz 28-as?

De valójában nem is ez a te bajod, igaz :)? Miért nem mondod, hogy inkább az a bajod, hogy "rosszat" írtam a szervezetedről, mert nem tudják megkülönböztetni a KERESZTÉNYSÉGET a kereszténységtől és összevissza kapkodnak és írogatnak mindent, hogy aztán már azt sem tudják, hogy mit írtak, ez a te bajod!

Mit jelent kereszténység?-Jézus követő!

Nos én is az vagyok, szerinted nekem hogy esik mikor olvasom, hogy a szervezeted csak úgy könyökből eldöntötte, hogy nekem annyi megyek a lecsóba...hm!? Nézz körül egy kicsit, hogy kit és mit követsz!

Én egy történelmi Egyházhoz tartozom, de soha egyetlen Istentiszteleten sem prédikált a pap arról, hogy a Jehova Tanúi égni fognak, vagy,hogy a Jehova Tanúi gonoszok.

-Na szóval akkor milyen jogon kárhoztat el engem a szervezeted,tudhatom?

És ha már így bepörögtél akkor megkérdem, hogy ha már ennyire elítéli a kereszténységet a szervezeted akkor legalább önmagát miért nem nevezi meg másképp ezekben a cikkekben?

2016. jún. 17. 13:33
 12/29 A kérdező kommentje:

"Árvizek Argentínában

2013. április 2-án hirtelen jött árvíz öntötte el Buenos Airest és La Platát. A hírforrások szerint 57-en vesztették életüket. A katasztrófa mintegy 500 Jehova Tanúját érintett, és 200-uknak el kellett hagyniuk az otthonukat.Jehova Tanúi közül több százan ajánlották fel a segítségüket. Voltak, akik közel 500 kilométert utaztak, hogy részt vegyenek a takarításban és a helyreállításban."

Földcsuszamlások Brazíliában

Ők ideiglenesen a hívőtársaiknál vagy a rokonaiknál kaptak szállást. Egy Tanú-önkéntesekből álló katasztrófasegély-bizottság eddig négy tonna élelmet, ivóvizet és más létszükségleti cikket osztott szét a katasztrófa által leginkább sújtott térségben.

A heves zivatarok árvizeket okoztak Albertában

A 2013. június 19-én kezdődő heves zivatarok súlyos árvizeket okoztak a kanadai Alberta tartományban. Legalább négyen meghaltak, és több mint 100 000 embernek kellett elhagynia az otthonát. Eddig 298 Jehova Tanúját telepítettek ki a környékről, és a Calgaryban lévő Saddledome sportcsarnokba tervezett kongresszusukat el kellett halasztani. High River városában 58 olyan ház rongálódott meg, ahol Jehova Tanúi laknak, és a Királyság-termükben is komoly károk keletkeztek. Egy helyi felvigyázókból álló katasztrófasegély-bizottság megszervezte a segítségnyújtást, és a kanadai fiókhivatal egyik képviselője az érintett területre utazott, hogy szentírási gondolatokkal vigasztalja az áldozatokat."

Igen persze, hogy kitettek magukért hisz ott voltak a bajbajutott tesók! De ha ők nem lettek volna gondolom nem igazán erőltette volna meg magát a szervezet.

Az 57% testvérem jól írja, nem csak katasztrófa idején vannak éhezők és nélkülözök hanem mindig és minden nap.

Erről ennyit!

2016. jún. 17. 13:48
 13/29 anonim ***** válasza:

Én vagyok a sötét lelkületű?

További szép napokat, részemről megszüntetem a gyakorit.

2016. jún. 17. 14:21
 14/29 A kérdező kommentje:
Az elég kár!....vártam a válaszodat mire te lelépsz :/
2016. jún. 17. 14:29
 15/29 anonim ***** válasza:
Az egymásra való sárdobálás helyett jobb lenne, ha mindenki magát vizsgálná meg inkább, és nem az ellenségeskedést gerjesztené. Az igazi ellenség a Sátán.
2016. jún. 17. 16:12
 16/29 anonim ***** válasza:
Az igazi ellenség a sátán, ami egy szervezetnem is lakik, akik emberekre vadásznak és veszik el az üdvösségnek a lehetőségét is. Igen, ők ellenség.
2016. jún. 17. 16:27
 17/29 KZitus ***** válasza:

16-os :

Jakab 4:12

E g y van, aki törvényadó és bíró, az, aki képes megmenteni és elpusztítani. De te, ki vagy te, hogy megítéled a felebarátodat?

2016. jún. 17. 17:32
 18/29 anonim ***** válasza:

Te ezt követed és engem mersz megszólni??? " Az emberiségnek ez a harmadrésze semmilyen isteni kegyet nem érdemel!"

Tehát ha az őrtorony mondja, akkor az úgy van jól, ha én, akkor máris beszólsz. Minek nevezzelek...?

2016. jún. 17. 19:18
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem az Őrtorony mondja, hanem a Biblia.

Az Őrtorony a Bibliából idéz, és nem saját kitalálásból.

"lelépsz"

Igen, mert semmi emberség, és tisztelet nincs némelyekben.

Ide írogatnak és azzal azt képzelik, hogy most híztak 2 kilót, hogy ilyen merészek arc nélkül.

A Becsület, és a tiszta lelkiismeret eltűnt az emberekből, azt gondolják hogy ha ide írogatnak ocsmányságokat, azt nem látja senki, hogy ki volt.

Rossz hírem van, eg valaki látta.és az elég.

2016. jún. 17. 21:33
 20/29 anonim ***** válasza:

"vártam a válaszodat"

Nos ezt sajnos ne hiszem, sokan örülnek hogy ki lépek innen, legalább megszűnik a Hirhedtségem.

2016. jún. 17. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!