Vannak itt muszlimok? Vagy valakinek van muszlim ismerőse? Mit gondoltok (gondolnak) az Iszlám Államról?
Természetesen minden igaz muszlim -így köztük én is- elítéli az Iszlám Államot (ami egyébként sem iszlám, sem állam). A Koránban világosan benne van, hogy nem szabad ölni ártatlanokat/keresztényeket/zsidókat. A Korán nem utasít erőszakra!!
Nos, hogy ki a terrorista, az nézőpont kérdése. Akinek a családját kiirtották az úgymond nyugatiak, az lehet, hogy meg akarja bosszulni ezt, számára mi nyugatiak vagyunk a terroristák. Ezt az eszmét az iszlámra alapozza, hogy legyen mire fogni (gondolom így jobban fel meri robbantani magát, de nem tudom). Természetesen ez NEM mentség a viselkedésükre, de az emberi lelket nagyon meg tudja változtatni az, hogy kiirtják a családodat, vagy bármi ilyesmi.
Az USA-nak, és most már Oroszországnak is, abba kéne hagynia a háborúskodást. Létezik más megoldás is, csak össze kéne fogniuk. Jaj, de az nem hoz annyi pénzt. Oroszellenes annyira nem vagyok, leginkább USA ellenes. Ő viszi mindenhová a demokráciáját. Nem azt mondom, hogy Putyin is ugyanolyan hibás, mint az USA! Putyin részben rossz, civileket bombáznak Szíriában, de közben megállították a terroristákat is. Mint mindennek, neki is legalább két oldala van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!