Valaki tudná idézni a bibliában a Szentháromság szót?
Az Isten neve meg van a bibliába:
Olvasd a 83 zsol.19 vers. 2.Mozes.6:3-at.
Ugyan igy kérlek idézd te is a Bibliából a szentháromságot gunynélkül.Mert a keresztények nem gunyolodnak,de aki gúnyolódik nem kerestény.
15-:Ez a tiétek a kereszténység,Isten dolgát megoldod cinikussággal és offal.Remélem Isten is igy fog bánni veled mint te a szavával.
Mivel tudod az egész bibliába nincs a szentháromság szó igy offal megoldotad a feleletet.Ez neked a kerestény viselkedés gunyolodsz a szent szavakkal,mivel sem hited sem cselekedeted nincs.Az ilyen embereknek nem is szabad,hogy legyen,mert ezek hitetlenek.
Mát.
" 28,19 Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében,
28,20 Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, a mit én parancsoltam néktek: és ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!