Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki tudná idézni a bibliába...

Valaki tudná idézni a bibliában a Szentháromság szót?

Figyelt kérdés

2016. máj. 31. 19:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10-es:Miért offolsz,aki nem tud felelni kilépik.
2016. máj. 31. 21:41
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Miért kell neked a Szentháromság szó a Bibliából? Mert mi nem tettük be úgy, mint ti a Jehova szót az Újszövetségbe?
2016. máj. 31. 22:03
 13/23 anonim ***** válasza:
69%
Tééééényleeeeeg, mutasd már meg az eredeti Újszövetségben a jehova szót :P
2016. jún. 1. 08:01
 14/23 A kérdező kommentje:

Az Isten neve meg van a bibliába:

Olvasd a 83 zsol.19 vers. 2.Mozes.6:3-at.

Ugyan igy kérlek idézd te is a Bibliából a szentháromságot gunynélkül.Mert a keresztények nem gunyolodnak,de aki gúnyolódik nem kerestény.

2016. jún. 1. 08:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Jaj bocsánat, nem tudtam, hogy nem ismered a szavakat, és nem érted, hogy mi az az Újszövetség! Mert csak így fordulhat elő, hogy te az Ószövetségből hoztál igét.
2016. jún. 1. 12:42
 16/23 A kérdező kommentje:

15-:Ez a tiétek a kereszténység,Isten dolgát megoldod cinikussággal és offal.Remélem Isten is igy fog bánni veled mint te a szavával.

Mivel tudod az egész bibliába nincs a szentháromság szó igy offal megoldotad a feleletet.Ez neked a kerestény viselkedés gunyolodsz a szent szavakkal,mivel sem hited sem cselekedeted nincs.Az ilyen embereknek nem is szabad,hogy legyen,mert ezek hitetlenek.

2016. jún. 1. 13:00
 17/23 anonim ***** válasza:
65%
Két 51%-os van én a #7,8,10-es válaszokat adtam. Másik 51%-os tesómat intem, hogy legyen türelmes a nem hívőkkel. Csak szelíden. A kérdés kissé provokatív, hiszen tudjuk, h nincs benne explicite az Újszövetségben. De a kérdező miért kérdez olyat, amire tudja a választ?
2016. jún. 1. 13:23
 18/23 anonim ***** válasza:
62%

Mát.

" 28,19 Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében,

28,20 Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, a mit én parancsoltam néktek: és ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen! "

2016. jún. 1. 13:26
 19/23 anonim ***** válasza:
52%
Én csak a jehova szót kértem az eredeti Újszövetség szövegéből. :) Írtam már ki kérdést erről, de még soha senki nem tudta megmutatni. És nem, nem leszek türelmes provokatív jehovista tanoncokkal.
2016. jún. 1. 13:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Az embernek nem feladata ilyeneken fennakadni hogy 1 vagy 3 vagy 1652.Tipikusan a hogy néz ki Isten és a mi a neve Istennek kategória.Miből gondolod hogy az ember gondolatvilágával akár a közelébe is érhet Isten tulajdonságainak.Csak hinni kell nem túlkomplikálni.Ez mindkét oldalra igaz.
2016. jún. 1. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!